Кои са токсичните ви навици във връзката според зодията ЧАСТ 2

Всеки човек е различен и си има някакво правило, което никой не може да престъпва. То обаче може да означава край на връзката.

Вече се спряхме на токсичните навици в интимните отношения сред представителите на първите шест зодии. Предстои да се спрем и на останалите шест.

Везни

Те са много добри в това да се грижат за проблемите. Точно поради тази причина са склонни да търсят проблеми там, където не съществуват. По-големият проблем обаче идва, когато се опитат да „коригират“ несъвършенствата на своята половинка.

Само защото някой не е толкова организиран или спретнат, колкото тях, не означава, че има нужда от урок по планиране и управление. Везните трябва да позволят на хората да бъдат себе си.

Скорпион

Родените под този знак нямат никаква толерантност, когато нещата не вървят според техния план. Може да бъде доста изморително да се опитвате да оправдавате очакванията им.

Все пак хората имаме както качества, така и недостатъци и връзката се нуждае от търпение и разбиране, а не от нареждания и крайни срокове.

 

Стрелец

Стрелците сами са отговорни за своето нещастие, то не е по вина на никой друг. Обикновено имат ниско самочувствие и са с убеждението, че все нещо не им достига. Като цяло, имат доста негативно мислене.

Партньорът им не очаква от тях да са съвършени, но не могат да обвиняват половинката си, ако внасят прекалено много негативизъм във връзката. Стрелците трябва да са наясно със своята цена и да спрат да подвеждат сами себе си.

Козирог

Те толкова са свикнали да бъдат самостоятелни, че понякога забравят, че във връзката трябва да са уязвими и отворени към другия.

Не е нужно да се пазят от своя партньор, трябва да му се доверят, за да му позволят да опознае истинската им същност.

Водолей

Има нещо в родените под този знак, което често не им позволява да се защитават. Те смятат, че се държат като по-големия човек и позволяват на партньора си да има каквото поиска, но всъщност те просто са слабохарактерни.

Водолеите не трябва да се съгласяват с нищо, което ги прави нещастни. Това само ще навреди на отношенията им. За тях е важно да направят така, че гласът им да бъде чут, като споделят притесненията си.

Риби

Рибите са известни с афинитета към творчеството и усета за драма. Ако обаче нуждите им за драма не са удовлетворени, те започват да я търсят там, където я няма. Това може да ги накара да навлязат в личния живот на партньора си.