Кои са ТРИТЕ най-неверни жени в зодиака?

Звездите разпределят всичко по такъв начин, че има поне един или два знака във всички стихии, че една жена е по-предразположена към прелюбодейство.

Трето място – Везни

Този въздушен зодиакален знак е много емоционален, много динамичен, ревнив и склонен към интриги. Жените Везни не смятат за предателство изневяра, ако не се е разбрала. По-голямата част от кръшканията им се случват в периода преди брака.

Ако не сте женени за Везни – отваряйте си очите на четири, защото търсенето на друг мъж ще бъде постоянно. Разбира се, това не се случва нарочно. Просто жената Везни много обича комплименти и ласкателства. Ако вие не ги правите, друг ще се възползва.

При проблем във връзката не предлагайте краткотрайна раздяла за размисъл, тя няма да си губи времето. Начините при тях да се спре с изневерите са само чрез брак, деца, повишен контрол и постоянна любов. Трябва да сте готови да работите върху такива взаимоотношения цял живот, защото трудностите не са малко.

Второ място – Скорпион

Жените Скорпион са красиви, харизматични, емоционални, но тяхната изневяра не може да бъде обяснена логично. Понякога те тестват силата на чувствата, което няма особен смисъл.

Скорпионите са много опасни играчи в любовта, защото им липсва чувственост. Астролозите не се ангажират да дадат ясен отговор на въпроса „Защо?“ и „За какво?“. И май не само те. Няма да разберете жената Скорпион, остава ви само да я обичате силно.

Първо място – Близнаци

Тези дами са изключително непредсказуеми. Те могат да се променят във всеки етап от връзката, дори ако сте женени или дълго време заедно. Ако имате деца, знайте, че това няма да спре жените Близнаци да спрат да търсят нови приключения и усещания.

Те искат да притежават всички хора едновременно. Независимо, че се правят на много силни, в един момент могат да поискат да се върнат при вас след изневяра. И тогава изборът ще бъде ваш.

Но трябва да знаете, че тяхната лоялност е временна. Те са умни и интересни, но не очаквайте честност от тях. Те ще ви лъжат в лицето ви и ще мислят, че всичко е наред.