Кои са трите зодии, които най-трудно казват „Обичам те“

Признаването на чувствата не е лесно. Малцина са онези, които могат да го направят само месеци след началото на новите си отношения.

А и думи от сорта на „Обичам те“, „Не мога без теб“, „Ти си единствената“, изискват отговорност. Те могат да прозвучат от устата, но да нямат никаква връзка със сърцето.

Ако имате гадже от дълго време, но все още не сте му показали колко много значи то за вас, най-вероятно сте от зодиакалните знаци, на които им трябва повече време за това. Те просто не изричат лесно „Обичам те“.

Вижте кои са:

Дева

Хората с тази зодия имат аналитично мислене и са много креативни. Те са страхотни приятели и партньори, но недостатъкът им е, че са по-затворени и трудно разкриват душата си дори и на най-близките.

Това тяхно качество може да не се хареса на половинките им, които може да държат да споделят всичко. Но ако са търпеливи, ще дочакат момента, в който Девата ще „отвори“ сърцето си за тях.

Девите се ръководят от планетата Меркурий и не им е нужно да чуват постоянно „Обичам те“, за да имат доверие на гаджето. Те обичат да показват чувствата си по друг начин.

Козирог

За тях всичко се върти около амбициозните им планове. Дори да правят различни жестове, с което показват на партньора си, че държат на него, мислено те не спират да се съмняват във връзката.

Козирозите винаги имат едно наум и ако се влюбят, държат на сериозните отношения и осъществяването на користните им цели.

Хората от тази зодия биха казали „Обичам те“ само когато са сигурни, че е настъпил подходящият момент. Не биха изрекли подобни думи, ако не са сигурни, че човекът до тях е здраво стъпил на земята и готов за семейство.

Водолей

Представителите на този знак имат голямо сърце, обичат истински и биха се отдали на връзката, но само когато наистина са готови. Това е продиктувано от свободния им дух, който трудно може да бъде обуздан.

Водолеите са независими и по-трудно започват да мислят за задомяване и деца. На тях им трябва човек, който да бъде водещ във връзката, харесва разсеяността им и ги насърчава да се развиват. Тогава може да се влюбят и си „намерят майстора“, на който ще кажат „Обичам те“.

Източник: tialoto.bg