Кои са зодиите, които са склонни към изневяра

Днес ви представяме 5-те зодии, които са най-склонни да останат във връзка повече от необходимото и в крайна сметка да изневерят.

Нека представителите на тези зодии не ни се сърдят!

1. Лъв:  Всичко в името на вниманието

Когато Лъвът не получава достатъчно внимание от половинката си, той не се свени да го потърси някъде другаде. Тези хора много държат на страстта, на тръпката и приключението, ако усетят, че другият ги приема за даденост и вече не е толкова запленен от тяхната особа, те ще направят всичко възможно, за да го пленят отново.

Готови са дори да създадат излишни драми само и само да им обърнат внимание. Затова често животът им прилича на латино сериал! Ако един Лъв изневери, той най-вероятно ще си признае или след това ще скъса с половинката си, за да започне нова връзка. След това може да изневери и на следващата, докато не срещне човек, който наистина ще го обожава.

2. Водолей: Свободата

Водолеите са много любознателни и свободолюбиви, те обичат да пробват нови неща и да се впускат в приключения. Най-важното за тях е да са свободни да правят каквото си поискат. Ако връзката им е станала твърде монотонна или партньорът им ги задушава, те отново ще забленуват за свободата и може да изневерят.

Ако го направят, ще бъдат разкъсвани от угризения, защото знаят колко зле са постъпили. Но в крайна сметка новите неща ги привличат твърде силно и ако половинката им не обича експериментите и приключенията, Водолеите ще си потърсят нова любов.

3. Козирог: Скуката ги убива

Истината е, че ако Козирогът е с човек, който го цени, задоволява нуждите му и се държи мило с него, той едва ли някога ще изневери. Ако във връзката му все още има някаква искра, нищо не може да го изкара от правия път. Но ако Козирозите не са доволни от връзката си, ако тя е станала твърде скучна и двамата нямат какво да си кажат, могат и да се решат на изневяра.

Козирозите обикновено изневеряват само физически – те може много да държат на партньора си, но скуката ги задушава и понякога искат да изпитат нещо ново. Дълго време след тази тръпка, те няма да изневерят отново. Важно е да отбележим, че много трудно ще хванете Козирог в крачка, защото хората от тази зодия са умели лъжци. 

Източник:  Dama.bg