Кои са звездите с най-висок рейтинг във „ВИП Брадър“

Досега във всеки сезон на „ВИП Брадър“ е участвала поне една от големите звезди на лекия жанр. Изключение прави последният сезон, който върви в момента. 

Ето кои влизат в ТОП 10 на най – запомнящите се фолк звезди от началото на историята на Брадъра досега според класацията на „Шоу“.

Луна е на челна позиция. Тя стана част от шоуто в седмия му сезон /2015 г./. С артистичния си подход тя направи така че отново да се заговори за нея, въпреки че е отдавна залязла ветеранка от лекия жанр, пише ХотАрена.

Някоя я мислят за луда, други – за гениална актриса. Факт е, че тя изнесе на гърба си сезона – направи на нищо своите съквартиранти, унизявайки ги и карайки ги да покажат най-тъмните си страни.

Тя повтори етюда си и в сезона от 2017 г., когато се качи на главата на останалите участници. Накрая обаче не издържа и скочи с ритници на Людмила Захажаева, което й доведе принудително изгонване.

Емануела се нарежда на второ място, тъй като направи запомнящо се участие в осмия сезон на шоуто /2016 г./. Тя влезе в открит сблъсък с готвача Ути Бъчвааров и успя максимално да го изнерви и той да покаже най-лошите черти от себе си.

Кулминацията обаче дойде, когато реши да покаже на зрителите колко прикрит е актьорът Христо Живков. Той непрекъснато повтаряше колко много държи на половинката си отвън. Отказа мисия, в която трябваше да играе съпруг на певицата. Това я ядоса, напи го, след което той се поддаде на чара й.

Двамата се затвориха в тоалетната, където няма камери, а изпълнителката издаваше звуци и остави зрителите с впечатление, че в малката стаичка се е случило нещо интимно. Не след дълго тя призна, че всъщност двамата са повръщали, но тя нарочно е изиграла този етюд, за да го смаже.

Константин се окичи с победа от реалити формата. Той спечели играта през 2006 г., когато първото място беше обвързано с парична награда – 50 000 лева. Тогава той бе влязъл с половинката си Райна, която се изложи максимално много.

След тази й изява кариерата й тръгна надолу, докато на Коцето – стремглаво нагоре. Той се завърна в шоуто за втори път миналата година и за малко отново да го спечели, но Джино Бианкалана надделя с малък процент разлика. Коце бе изключително неадекватен и ще бъде запомнен с авантюрата си със Зорница Линдарева.

ДесиСлава е запомнена с жестоката гавра на „ВИП Брадър“ към нея. Деси се нареди на второ място след победителката Христина. През 2015 г. продуцентите й се реваншираха, правейки я победител в специалното издание с вече участвали звезди. По това време Деси имаше проблеми с тогавашната си половинка Зарко, който влезе при нея за няколко часа.

Софи Маринова се отбеляза с участие през 2009 г. Нейното участие се помни с много весели моменти. Тя с нищо не се изложи, а направи така, че зрителите да се спукат от смях.

Преслава – никой не очакваше, че точно в разцвета на кариерата си тя ще влезе в Къщата. Тя взе участие в седмия сезон, но предварително се бе застраховала с договор, който не позволява на продуцентите да я показват в кофти светлина. Тя не е направила кой знае какво запомнящо се, освен че се опитаха да я забъркат в афера с Гъмов.

Азис – той се разписа във втория сезон на формата през 2007 г. Тогава той прекрачи прага на къщата с половинката си Ники Китаеца. Всички очаквахме, че ще има секс между тях, но липсваха дори малките жестове на влюбени, което даде съмнение, че любовта им е с рекламна цел. Тази година той е ко-водещ на риалитито заедно с Александра Сърчаджиева.

Устатата и темпераментна Кали влезе в шестия сезон на шоуто. Тя сътвори един от най-големите скандали в историята на шоуто.

Кали и Камелия Воче не си спестиха критиката към Влади Въргала, които се възмутиха от ниската му хигиена и че никога не си мие ръцете след като излезе от тоалетната. От шоуто Влади си тръгна с прякора „Смрадливкото“, за което може да „благодари“ на Кали.

Мария се включи в шоуто през 2017 г. Говори се, че тя се е спазарила за най-тлъстия хонорар, даван някога на участник. Тя прекара в къщата две седмици, след което напусна по собствено желание. В къщата тя си позволи да се държи крайно непочтително с почти всичко свои съквартиранти.

Най-обидени се оказаха Миглена Каканашева – Мегз и Енджи Касабие, с които преди това бе приятелка. Мария сподели пикантерии около връзката си с Християн Гущеров, който не я пускал да излиза никъде. Дори призна, че след раздялата им я оставил на улицата без нищо.

За първи път Бони влезе в шоуто през 2012 г. Участието й мина почти незабелязано. И решава през 2014 г. да пробва пак. По това време е обвързана с ливанския бизнесмен Раби.

Съобразява се с неговата религия и виждания за живота. Отказва да спи в едно легло с Боби Турбото и проваля мисия. Не успява да покаже истинската си същност и зрителите бързо я изхвърлят още първата седмица.