Кои женски зодии НЕ са подходящи за връзка

Някои жени сякаш са родни за сериозна връзка и брак. Но има и такива, които са властни, самовлюбени и упорити и не признават нищо друго освен собственото си мнение.

Те не са готови да правят компромиси в името на здравата връзка и да се живее с тях е пълен кошмар!

Чудиш се дали последното не се отнася за теб? Просто прочети какво казват звездите за теб! Тези зодии не правят компромиси, може да ги изгубите завинаги!

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион, особено тези от женски пол, се отличават с редица качества, които ги правят просто непоносими. При това, колкото по-близки са отношенията ви с тях, толкова по-силно се проявяват неприятните им качества. На първо място – това е упоритостта им. Те никога не признават, че не са били прави. Всъщност, доста често дори не го осъзнават. В повечето случаи те просто са уверени, че околните са длъжни да търпят поведението им и рядко се замислят, че трябва да променят нещо в себе си в името на добрите отношения в семейството, с партньора си или на работното място.

Освен това, ако обидите с нещо момиче Скорпион, тя никога няма да го забрави и като нищо след време ще направи някоя голяма глупост, за да ви го върне. И не на последно място – потребността на Скорпиона да властва над останалите прави представителите на този зодиакален знак истински тирани!

Лъв

Лъвиците изискват специално отношение към себе си. Те искат да бъдат боготворени и да ги носят на ръце. Веднага след като усети, че цялото внимание не е насочено към нея, жената Лъв започва да се бори за него, без да се замисля за средствата.

Представителките на този зодиакален знак са много ревниви и са способни  на истерии заради всеки поглед на половинката си към друга жена. Ако засегнете егото им – всичко е свършило. Най-малкото, което ви очаква, е скандал, но може да последва и раздяла, придружен от коварен план за отмъщение. Тези момичета взимат всичко, което им е нужно, без да изпитват угризения на съвестта и не дават нищо в замяна! Жените от тези 4 зодии не са създадени за връзки!

Овен

С момиче зодия Овен изобщо няма да ви е лесно, особено ако искате да имате класически тип отношения, в които мъжът е главата на семейството. Те са много властни и егоистични, не се подчиняват на никого и не се вслушват в чуждото мнение, дори в съветите, които получават от близките си.

Овните изискват страшно много от обкръжаващите ги, особено от близките си, но не са готови на компромиси. Желанията им трябва да бъдат изпълнени задължително и на момента. Ако нещо се случва по начин, който на тях не им харесва те са способни да изпаднат в истерия и да вдигнат скандал. Или да си тръгнат, ако срещнат човек, който е по-подходящ за тях!

Водолей

Момичетата Водолей изобщо не са вредни в класическия смисъл на думата: те е обичат да създават проблеми и избягват отрицателните емоции. Сложността в отношенията с тях се крие на съвсем друго място: те са прекалено свободолюбиви и не обичат обикновените неща. Ето защо, ако разчитате да задържите момичето Водолей и да го направите своя съпруга, трябва да сте наясно, че ще срещнете огромна съпротива. Нейният интерес трябва непрекъснато да се поддържа с ярки събития. Само така тя ще покаже най-добрите си качества.