Кой анимационен герой си според зодията (ЧАСТ I)

Анимационните герои са модели за подражание на подрастващите. Те притежават своя индивидуалност и черти на характера, които копират човешките.

Замисляме ли се, че всъщност си приличаме с тези любими герои?

Ето и кои са онези, които точно съвпадат с характерните черти на всеки от 12-те зодиакални знака:

Овен – Хадес

Хадес от анимационния филм „Херкулес” има силен характер и е страстна натура точно като представителите на зодия Овен. Той е ръководител и не обича да се вслушва в съветите на околните, а сам поставя правила и раздава заповеди.

Макар Овните да не са толкова крайни, те наистина имат изявена индивидуалност и рядко се водят по чужди идеи. Като истински Овен,  Хадес вярва на своите инстинкти и гневът му не познава граници.

Телец – Хоумър Симпсън

Телците са известни с любовта си към храната, семейството и физическата наслада. Хоумър точно се вписва в тези рамки като човек, чиято основна роля е на баща, съпруг и чревоугодник.

Телците лесно се превръщат в роби на инерцията и на храната, неща, които точно описват и героя от сериала „Семейство Симпсън”. Лоялността му към приятелите, с които поддържа ежедневен контакт, е отражение на същността на Телците като верни и честни приятели.

Близнаци – Анастасия

Анастасия чудесно описва човека Близнаци. Тя е независима, комуникативна, остроумна. Също така  е авантюрист, но и проявява нерешителност на моменти, черти – често срещени у представителите на зодия Близнаци. Въпреки това, тя винаги е готова да изрази своето мнение без да мисли за последствията.

Рак – Спайдърмен

Раците обичат своето семейство и съхраняват семейните ценности и дори да не се сещате точно за тези черти, когато чуете името Спайдърмен, всъщност той е особено привързан към своя чичо и тежко приема неговата загуба.

Точно както повечето Раци, той е много емоционален, но не го показва, криейки своите емоции под маската на сарказма.

Лъв – Киборг

Лъвовете са много сърдечни хора. Те са особено социални и лесно си създават нови приятелства. Точно фантаситичният комиксов герой Киборг идеално пасва в представата за човека Лъв е добър и има голяма сърце.

Той е страхотен приятел, макар и да се конфронтира с някои като Робин, заради природата му на лидер. Точно така, както Лъвовете не обичат да им се нарежда какво трябва да направят.

Дева – Пепеляшка

Пепеляшка е една от най-известните героини на Дисни. Тя е тиха и сръчна като много жени Деви и разбира се – маниак на тема чистота.Пепеляшка следва всяка заповед, която и поставят и се колебае, когато трябва да направи някаква промяна. Тя е изключително недооценена,  но и много упорита, точно като представителите на зодия Дева.

Очаквайте ЧАСТ II

Източник: rozali.com