Кой анимационен герой си според зодията (ЧАСТ II)

Анимационните герои са модели за подражание на подрастващите. Те притежават своя индивидуалност и черти на характера, които копират човешките.

Замисляме ли се, че всъщност си приличаме с тези любими герои?

Ето и кои са онези, които точно съвпадат с характерните черти на всеки от 12-те зодиакални знака:

Бел – Везни

Бел – Красавицата влюбена в Звяра със сигурност е зодия Везни. Тя  е красива, умна и тактична, с бляскава рокля и маниери, които винаги носи със себе си. Везните са хора, които търсят хармонията.

Бел трябва да открие любовта към Звяра, към грозното и неразумното, към онова, което другите са изоставили, за да открие самата себе си. Тя се наслаждава на снега и има специална връзка със своя баща – неща, характерни за представителите на зодия Везни.

Четете още:

Кой анимационен герой си според зодията (ЧАСТ I)

Батман – Скорпион

Скорпионите са чувствителни хора, твърдо решени да преследват   целите, които си поставят. Те са емоционални, но знаят как умело да го прикриват. Героят на Марвъл – Батман също е много чувствителен.

Смъртта на родителите му го съсипва, но той успява да го скрие дълбоко в себе си, както би направил един истински Скорпион. Представителите на тази зодия са хуманни по своята природа, което може да се открие в начина, по който Батман се отнася към хората.

Ариел – Стрелец

Стрелците са хората, които мечтаят да открият и завладеят далечни светове. Те са приключенци, социални и обичащи животните. Ариел е истинска огнена богиня с невероятна вяра, сила и увереност. Русалката олицетворява напълно същността на Стрелците, като се стреми да се промени, за да постигне мечтата си, получавайки помощ от цялото животинско царство.

Понякога реагира наивно, но е пряма и експресивна. Може би най-добрия начин да се опише природата на Стрелеца, се крие в текста на песента „Част от твоя свят”, в която малката русалка ясно показва, че всяка мечта постижима, ако имаш смелостта и силата да я преследваш.

Мерлин – Козирог

Козирогът е един от най-амбициозните зодиакални знаци. Представителите на тази зодия имат качествата да се превърнат в най-добрите в своята сфера на работа. За Мерлин това е магията и той безспорно е невероятен магьосник. Козирогът е зодия, която се явява порта към „други светове” и винаги е обгърнат в магия.

Мерлин е безстрашен и опитен магьосник, който дължи своите способности на натрупаните през годините знания. Магията му е олицетворение на качествата, които притежава всеки представител на зодия Козирог – мъдрост и креативност.

Често можете да видите Козирозите да премислят всяка тяхната стъпка дълго и обстоятелствено, така сякаш играят партия шах или чертаят сложни военни планове. Това се случва, тъй като те са особено рационални и вглъбени личности, които обичат да преценят ситуацията до най-малкия детайл.

Снежанка – Водолей

Умът на Водолея винаги е в търсене на нещо ново, независим и без страх от самотата. Снежанка също е независима и дори наивно смела, впускайки се в едно пътешествие съвсем сама в гората. Тя лесно приема начина на живота и ежедневието на джуджетата, които я приемат и стават нейни приятели – едно от най-важните неща за Воделея е приятелският кръг.

Афинитетът към нетрадиционно и оригиналното, в представителите на тази водна зодия, откриваме в отношението на Снежанка към джуджетата. Тя не е притеснена от външния им вид, дрехи или поведения, дори напротив – приема всичко с голям интерес и без предрасъдъци, което и помага сама да открие своботата си на едно необичайно, за една принцеса , място.

Аврора – Риби

 

Чувствителните Риби, също като принцеса Аврора,искат да бъдат приятели с всички около себе си. Те са красиви, талантливи и приспособими към всяка среда и макар да не са отгледани от феи кръсници.

Също като спящата красавица имат скрити дълбоко в себе си таланти, които дремят и чакат „целувката на истинската любов“ да ги събуди. Романтични по-душа, те вярват, че могат да направят света едно по-добро място за всички.

Източник: rozali.com