Версията, че мистериозният мъж всъщност е новият възлюбен на фолк певицата Глория, се оказа лъжа!Ето кой е мистериозният мъж до Глория! Симпатягата от гръцката яхта е детски доктор

Преди дни плъзнаха няколко снимки, на които русенката грее в компанията на мистериозен мъж, и веднага тръгнаха слухове, че това е новият й любовник.

Колажът е събрал кадри от снимачния процес за новия клип на Глория „Не те давам“ на яхта в Егейско море.

Мъжът на снимката случайно е бил на яхтата и именно тогава е срещнал примата за първи път, запознал се е нея и си измолил снимка, а по-късно сам е споделил кадъра в мрежата.

Малко проучване установи, че този господин е д-р Борис Петров Ангелов – известен и уважаван детски специалист от Бургас.

Медикът си има семейство, с което е бил на почивка в южната ни съседка, докато Гло снимала видеото си. Така стана ясно, че примата все още е свободна и спекулациите, че е влюбена засега категорично отпадат.

Иначе Глория неведнъж е говорила за истинската любов, която е срещала в живота си:

„Вярвам в голямата любов. Преживяла съм я три пъти, била съм влюбена и съм обичала – стига толкова съм си раздавала душата. На мен в любовта ми пречи разумът, това, че не съм първична, че не мога да бъда лигла, за да съм в краката на някой мъж“.

Междувременно, докато я спрягат с ново гадже, Глория не спира да работи. Тази събота заедно с дъщеря си Симона Загора ще пее в Летния театър на Обзор.