Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Коя е мистериозната Розмари, която прекрачи прага на къщата на „Вип Брадър“

С чаровната си усмивка, естествена красота, позитивно излъчване и сладък акцент, Розмари Тишер определено успя да привлече интереса на всички зрители на старта на новия сезон на VIP Brother „Женско царство“.

Професията на Розмари е модел. Тя е от смесен произход. Майка ѝ е от град Казанлък, а баща ѝ от Германия, където е и родена.

Младото момиче е най-непознатият участник в Къщата, но бързо си спечели симпатиите както на публиката, така и сред съквартирантите. Хората казват за нея, че има добро сърце.

Детската ѝ мечта да бъде модел вече е реалност, но тя има още една професия, поне по образование – психолог. Розмари се е снимала в Лондон, Дубай, Маями и Кейптаун, а също е участвала и в дефилета в Седмицата на модата в Милано и в Берлин.

Описва себе си като весел човек, който обича да разсмива хората и най-много държи на искреността.

Няколко любопитни факта за Розмари

– Обича да прекарва свободното си време или сред природата, или с весела компания, а малките животинки могат да разтопят сърцето ѝ;

– За въшния си вид Розмари отделя максимум 45 минути на ден;

– В Къщата ще ѝ липсва най-много телефонът, към който донякъде е пристрастена;

– Любимите ѝ напитки всъщност са доста традиционни за страната ни, а именно ракия и вино;

– Най-голямата лъжа, която красавицата е чувала за себе си, е, че е алкохоличка;

Розмари, споделя, че нейната баба я е научила да бъде смела и с твърд характер. В бъдеще тя има още сериозни цели и мечти.

Иска да се занимава с пиар, да се научи да се катери и да свири на пиано, да готви български гозби и да изработва бижута.

Дали Биг Брадър ще е благоразположен към нежната Розмари и жаждата ѝ за нови знания ще бъде задоволена, тепърва предстои да разберем в „Женско царство“ 2018.

Коментари
Зареждане...