Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Колега изригна срещу Криско: Той е най-големият използвач!

Рапърът Мойсей, който стана известен заедно с дуетната си половинка Ангел от първото издание на „X Фактор“, изригна срещу колегата си Криско.

„По-скоро бих се закопал сам, преди да предприема да работя някога пак с Криско! В моите очи той си остава най-големият използвач“.

Припомняме, че момчетата придобиха светкавична популярност след музикалното риалити и последваха редица хитове, продуцирани от Саня Армутлиева и компанията ѝ.

През 2012-а дуетът записа турбохита заедно с Криско „Кой ден станахме“, а песента не слизаше месеци от челното място на музикалните класации. Но скоро рап приказката свърши.

Пръв от Саня си тръгна Ангел, който заяви, че не желае повече да работи за нея и иска да е „свободен“. Скоро след това и Моисей обяви, че прекратява договорните си отношения с компанията, пише седмичник.

Запознати твърдят, че в основата на разбитата кариера на талантливите изпълнители стои именно Криско и интригите, които върти в музикалните среди.

„Времената се менят, парите се въртят“, заявява към днешна дата Моисей, визирайки новите любимци, с които рапърът записва хитове, а именно Павел и Венци Венц, които също работят за Саня.

„Добрата майка не бие детето си, тя му облича тениска на Криско и другите деца го бият“, шегува се пиперливо, но открито Моисей в социалната мрежа.

Източник: hotnews.bg

Коментари
Зареждане...