Колкото повече пренебрегваме една жена, толкова повече тя ни харесва

Някои хора активно използват тази формула, включително и тези, които наистина се интересуват от нея.

Това е една, но не и единствената причина, с която се обяснява странното поведение на мъжете.

Не е достатъчно добър?

Защо мъж пренебрегва жена, която му харесва?

Това може да се дължи на това, че е честен със себе си. Разбира, че не е готов за сериозен роман и увеличава разстоянието, за да „замрази“ чувствата си. Ясно е, че за да се справи с тази нелека задача се изискват усилия, а дамата понякога не може да разбере какво се случва – симпатията е очевидна, но развитие на сюжета не настъпва. Друга причина, която също не решава проблема, е съмнението, че той не е твърде добър за вас. Страхът, че е безинтересен, рискът да не се конкурира, страх от недостатъчни финанси – всички тези фактори могат да превърнат потенциално гадже в предпазлив и студен мъж.

Не е готов да направи първи крачката

Това включва страх от отхвърляне при ухажването, особено ако кавалерът е силно влюбен. Така че, чудейки се защо един мъж пренебрегва желана жена, не изключвайте възможността, че просто се страхува да не бъде разкаран. Страхът може да породи и пасивност.

И най-често чака дамата да направи първата крачка.

Иска, но се колебае

Нека забравим версията „съмнява се в себе си“. Той ви харесва, но не е сигурен, че трябва да излиза на среща с някого. Той претегля плюсовете и минусите и се опитва да се вслуша в себе си. Това може да е досадно, защото никой няма да хареса това забавяне, но, виждате, такава задълбоченост е добър знак. Въпросът е само в някакъв баланс и от двете страни. Между другото, има един важен нюанс. Той може да се поколебае, защото не е свободен и вече е обвързан. Ще намери ли силата да се освободи и да започне нова страница в живота си?

Тук, както пишат в социалните мрежи, „всичко е сложно“.

Собствена игра

Защо човек пренебрегва жена, която му харесва? Защото той играе с нея. Прави се умишлено на равнодушен, за да предизвика повече любопитство и да провокира дамата срещу себе си. Тук обаче последната дума задължително е при жената.

Каквато и да е причината за подобно отношение към вас, спомнете си следното – не се съмнявайте в себе си и ако не сте в центъра на вниманието – не се придържайте към тези взаимоотношения. Ако наистина се интересува от вас, той със сигурност ще го покаже.

Ако не усещате развитие в отношенията – забравете го.