Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Константин и Линдарева се награбиха пред жена му! (СНИМКИ)

Коцето не успя да се сдържи и награби апетитната брюнетка Зорница Линдарева. И то пред очите на съпругата си Надя.

Поредният флирт между двамата се разигра в дискотеката на певеца в столицата, където беше афтърпартито за края на поредното издание на „Биг брадър“.

Коцето, Зорница, Динко, рапърът Дий и бизнесменът Кирил, които делиха една къща няколко седмици, се събраха на пищен алкохолен купон. Маси, отрупани с пиячка, и бясна забава на ретро чалга песни белязаха джамборето. Коцето и Зорница бяха в центъра на купона, като не спираха да флиртуват.

Певецът използваше всеки удобен момент да прегърне брюнетката, а тя го предизвикаше с огромно деколте, от което смело изскачаха огромните й силиконови гърди.

Ясно си личеше, че под оскъдното сакце, което манекенката е сложила, няма нищо и тя е гола под него, което допълнително подлуди Константин.

Любопитно е, че сцените се разиграваха пред очите на съпругата на изпълнителя – Надя, която се беше присъединила към купона и стриктно го наблюдаваше.

Още в къщата Коцето и Зорница имаха закачка, но фолкпевецът беше категоричен, че няма как да се случат нещата, тъй като държи на жена си и децата.

Той многократно е обяснявал, че обича да се държи фриволно с красивите жени около него, но нищо повече. Въпреки това Надя постоянно хвърляше погледи дали благоверният й мъж не прекрачва границите на морала, пише „България днес“.

Най-активен сред купонясващите беше Динко. Той не спря да скача и да обикаля из заведението, като се снимаше с всеки, който поискаше фото за спомен с него.

Танцуването му на сцената предизвика фурор, а от уменията му се впечатли дори и Камелия, която същата вечер беше гост-изпълнител в заведението. В един момент тя отиде до сепарето на звездните гости и им попя на уше.

Изненадващо към компанията се присъедини и Сашка Васева, която беше в предишното издание на „ВИП брадър“. Коцето нямаше спирка и се нахвърли и върху нея, като не спря да я обсипва с целувки.

В празнуващата компания имаше и отсъстващи лица. Големият победител Джино не беше сред празнуващите.

 Забеляза се и липсата на Светлана Василева, която вероятно е предпочела да се прибере при любимия си Християн Гущеров, вместо да обикаля по дискотеките.

Съквартирантите саботираха финала на предаването и се изнесоха от залата по идея на Динко. Джино последен напусна къщата и с това  се превърна в първия Брадър, който е печелил наградата два пъти.

Когато си чу името, той се разплака, а Константин не успя да скрие разочарованието си, че остана втори. На сцената Бианкалана беше повече от развълнуван, а щастието му не бе помрачено дори от саботажа на част от съквартирантите. До него се наредиха единствено Луна, Мариела Нордел и Константин.

Коментари
Зареждане...