Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Константин Трендафилоф заряза Дара заради Гери-Никол!

Поетът Константин Трендафилов заряза певицата Дарина Йотова – Дара заради колежкатра й  Гери-Никол.

Феновете на една от любимите светски двойки забелязаха, че Дара и Константин вече не са заедно и той я е заменил с Гери-Никол.

Това стана ясно по време на предаването „Като две капки вода“, където поетът беше специален гост тази седмица. Писателят, който се изявява и като певец под псевдонима Папи Ханс, бе забелязан на първите редове, но за изненада на всички до него не беше Дара, писа „Телеграф“.

Липсата й веднага даде повод на зрителите да помислят, че е свързана с друг участник в шоуто – Гери.

Младите певици, които навремето бяха близки приятелки, често се заяждат една с друга, като последният сблъсък между тях бе заради хип-хоп наградите.

На другия ден Дара си пусна кадър като обесена с колана от роклята на Гери-Никол, с които се появи на награждаването и обра най-престижните призове. Тогава Дара написа: „Бейби, дори когато си почивам, ги разбивам“.

В „Капките“ на Константин се падна ролята да изпълни „Кекс“ на Папи Ханс, а след като фолкаджията приключи с парчето, Фънки изказа съжаление, че се е наложило на приятеля му да изпълни такова просташко парче, в което липсва всякакъв смисъл.

Тогава Дара на бе до Константин, който бе в публиката, за да види превъплъщението на Коце и за която изяде една торба с критики.

Коментари
Зареждане...