Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Коцето: Заради тъщата съм с Надя!

Константин освен добър съпруг се оказа и добър зет. Оказа се, че той е от малкото мъже у нас, които искрено обичат тъща си.

Фолк певецът се похвали пред съквартирантите си, че е истински късметлия с такава тъща!

Коцето недоумява с какво е заслужил този дар от съдбата да има не само прекрасна жена и две деца, а и да случи на тъща и тъст.

Ако нямам такава тъща, не знам. Заради тъщата си съм с жена ми! Какъв пич е тая жена! Свири на китара, хеви метъл!”, отсече певеца.

Обичта между изпълнителя на „А-у” и родителите на съпругата му не възникнала от раз. Даже в началото майката и бащата на красивата Надя били категорично против сватбата им. Като чули, че дъщеря им иска да им доведе зет фолк певец, реагирали недоверчиво, тъй като смятали, че няма да е сериозен и отговорен.

Освен това тогава Надя била все още твърде млада и родителите й били убедени, че й е твърде рано да се омъжва. Искали първо да се дипломира като правист, което и дъщеря им направи, но по-късно, вече като съпруга на Константин, писа „Уикенд“.

Тези си убеждения и съмнения тъста д-р Петър Стоянов, който е един от най-известните мозъчни хирурзи у нас, и тъщата Цветанка Стоянова, която е психолог, признаха преди време на сватбата на Коцето и Надя.

„Трудно дадохме нашето момиче. Тя е много млада и не искахме да се омъжва толкова рано. Константин много време се пазари с нас и накрая отстъпихме”, призна тогава бащата на Надя.

Майка й по-бързо се убедила в качествата на зет си. Тъй като е психолог, почти веднага след запознанството им вече била сигурна, че Коцето е отговорен мъж и истински цени дъщеря й.

Веднага разбрах, че зад неговата привидна наивност се крие един доста улегнал мъж. В нашето семейство чалга не се слуша, но Константин е добро момче”, сподели Цветанка Стоянова покрай сватбата на дъщеря си и Коцето преди години и призна, че преди това е имала разговор с него на четири очи.

„Предупредих го. Гласуваме му огромно доверие и ще стане лошо, ако не го оправдае. Сигурна съм, че те ще са щастливи”, откровена бе тъщата.

Действително Коцето и Надя са безкрайно щастливи. Певецът винаги е изтъквал, че професията му не пречи на перфектните отношения с жена му. Надя не го ревнувала, тъй като той не й давал повод.

„А и аз съм друг човек вкъщи! Не съм този, който е на сцената”, сподели пред съквартирантите си от „Биг Брадър” Коцето, след като се обяви колко много обича тъщата и тъста си.

Коментари
Зареждане...