Коя е идеалната любовна авантюра за всяка зодия

Овенът чака приключение.

Високите температури, леките дрехи и алкохолът насърчават съблазняването, особено на плажа. Не се лъжете, че става въпрос за дълбоки чувства, защото тази зодия си пада по адреналина, но рядко започват сериозна връзка лятото.

Телецът е прелъстителят на бара. 

Климатик, коктейл в ръка и свалка с жената на съседната маса е идеалният сценарий за лятна романтика. Следващата стъпка в сближаването е хапването в хубав ресторант, защото телците разчитат на сетивата. Лошото при техните летни афери е, че продължават кратко.

Близнаците обичат безкрайното забавление. 

Лесно можете да разпознаете хора с тази зодия. Обикновено носят изрязан бански, а ако успеете да задържите вниманието им за няколко минути, значи имате големи шансове.

Ракът превръща аферата в любов. 

Хората от този зодиакален знак дълго наблюдават своята „цел“ преди да решат да припарят до нея. В романтична връзка често влизат, когато имат сериозни намерения, затова имайте предвид да не залъгвате раците, ако и вие нямате дълбоки чувства.

Лъвът е идеален за лятна компания.

Изглеждат страхотно за това често мъжете се увличат по външния им вид. Съумяват да покажат романтичната си страна във всички разговори. С тях очаквайте дълги разходки по плажа, вечеря на залез слънце и събуждане с изгрева на плажа.

Девите по-често търсят забавление без задължения.

Коктейл в едната ръка, мобилен в другата и изключен мозък – това е описанието на девите по време на почивка. Те предварително дават ясно да се разбере, че ще ограничат любовните си преживявания с вас само до няколко дни.

Везните не различават летните романси от всяка друга връзка.

В отношенията си с противоположния пол те винаги търсят романтиката. Рядко сами се приближават до някой, но когато някой прикове вниманието им, намират начин „случайно“ да се сближат с него. Няколко хубави дни, прекарани с везни, ще ви донесат приятни спомени за цял живот.Но само тези, които са готови да се постараят, печелят.

Скорпионите искат завоевания.

Китара, плажна топка, чадър и представителите на тази зодия се отправят към „жертвата“. Повечето скорпиони обичат флиртовете и рядко отказват секс, дори ако отсрещния човек е в сериозна връзка или брак. Често се получава да се влюбят в някого, когато най-малко очакват.

Стрелците обичат необичайните места и преживявания. 

Те уверено привличат вниманието със своето открито поведение. От тях можете да спечелите покана само за някое екстремно преживяване като парапланеризъм, къмпинг или бънджи.Техните целувки са страстни, а най-добри са в забавлението.

Козирогът е прелъстител. 

За тях лятото е време за съблазняване. Представителите на този знак няма сами да отидат при човека, когото са харесали, а ще намерят начин да го привлекат, така че той да дойде при тях. Сексапилът и свободния характер прави козирога доста привлекателен.

Водолеят иска странности. 

Чете поезия, свири на китара или ви кани на по чаша вино и философски разговори. Той няма да ви хареса само, защото изглеждате добре. За тази зодия е важно половинката им да притежава чар и харизма.

Рибите са чувствени и емоционални.

Те са летните любовници, които всеки би пожелал – отрити и романтични. Заедно можете да се гмуркате или просто да се държите за ръка и да гледате звездите по небето.

Източник: rozali.com