Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Коя е жената, която роди от Георги Милчев – Годжи?

Дядо Коледа донесе ново бебе за Годжи. 48-годишният баскитарист в „Ку-ку бенд” Георги Милчев стана татко за трети път миналата седмица.

Бебето се роди на 16 декември минути преди полунощ. Малката госпожица се роди във врачанската болница с манекенския ръст 48 см и с тегло 2,550 кг.

Майката на детето е неизвестна за широката публика. Това е 25-годишната приятелка на Годжи – Надежда Дончева, с която той живее на семейни начала от около година. Младата дама сама избрала името – Цвета. Щерката на Годжи носи името на неговата майка Цветанка. 

Русокосата красавица Надежда е истинско съкровище, не могат да я нахвалят общите им приятели. Блондинката била родом от Девня. След куп неуспешни връзки, гарнирани с изневери, помъдрелият басист не можел място да си намери от радост, че приятелката му е сбъднала мечтата му да има щерка.

Надежда си имала собствен бизнес с пречистено краве масло, по-известно в здравословната кухня като ГХИ. То представлява пречистено краве масло, от което са отстранени водата и протеините и се състои единствено от мазнини, предимно наситени.

Двамата се запознали именно покрай бизнеса на Надежда с хитовия здравословен продукт.

Както е известно, от няколко години Годжи е луднал на тема здравословно хранене и природосъобразен начин на живот. Запознали се на кулинарен фестивал преди година и половина и веднага се харесали.

Започнали да излизат и скоро осъзнали, че са сродни души. От около година двамата живеят заедно. Появата на бебето е била планирана – Годжи искал дете от новата си любов, а тя също искала да дари живот, пише „Уикенд“.

Коментари
Зареждане...