Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Кралят на фолка кълне Златка Райкова!

Кралят на фолка Азис никак не си пада по изявите на Златка в „Като две капки вода” и не спира да я кълне, докато всички я хвалят и наричат „сензацията на сезона“.

Войната между двамата датира от мутренския период на плеймейтката с гаджето й Камен Балбузанов-Куката.

Докато спеше с него, Райкова се превърна в отявлена мутреса и простакеса, която се бие по заведенията. Тя проскуба ромския славей в известен нощен клуб в Слънчев бряг, а причината за това бе в репликата „Кажи, бе, селянин” към Куката, писа „Таблоид“.

Селянинът и охраната му си замълчали, но бойната плеймейтка внезапно скочила и залепила на Азис звучен шамар, който отекнал в цялото заведение. Това й се видяло малко и разярената Златка сграбчила за косите певеца и започнала да го скубе, пише ХотАрена.

Вместо да й отговори по мъжки, фолк изпълнителят изпищял като девственица, а виковете му вдигнали на крак всички в заведението.

Свидетелка на боя станала и Софи Маринова, която купонясвала там, а легендите за мелето се разказват и до днес като една от незабравимите случки на Слънчака.

От тогава Азис ненавижда Златка заради публичното унижение и въпреки, че тя се покая за миналото си, буйния си нрав и обидите, изпълнителят на „Хабиби” не може да й прости.

Коментари
Зареждане...