Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Kрасавица стана съпруга на ревльото Миро от Биг Брадър, който излезе от Къщата с 200 бона, но без хубавата Елена (СНИМКА)

Най-голямото желание на победителя в „Биг Брадър” 2 Мирослав Атанасов е на път да се сбъдне.

Бившият волейболист вече има истинско семейство с половинката си – моделка Катя Дюлгерова, след като го дари с рожба.

Покрай това събитие родителите са се замисили и над идеята скоро да се оженят и така да сложат край на злословията, че имат проблеми.

За сватба двойката говори от миналата година, след като Катя и Миро се преместиха да живеят под един покрив. Тогава двамата издадоха, че им е време да създадат общ наследник.

Дюлгерова вече има дете от предишна връзка и е реализирала мечтата си за майчинство. Миро обаче имал желания в тази посока още от годините на злополучния си брак с Елена.

Почти 12 години след победата си в риалитито Миро не можеше да се нарече щастлив. След раздялата му с Елена и въпреки своите 200 000 лева награда, никак не му провървя в личния живот. Смени няколко гаджета, преди да открие любовта в бившата манекенка Катя.

И тогава обаче двамата не минаха без трудности, този път от бизнес и финансов характер. Тръгна слух, че са профукали огромни суми пари в неуместни инвестиции и това създавало напрежение в отношенията им. Те обаче били разрешени в леглото и в крайна сметка двамата успели да устоят на бурите и безпаричието.

Към днешна дата Миро е последният участник от любовният триъгълник на „Биг Брадър” 2, който ще стане родител. Преди месеци това щастие се усмихна на фризьора Мъро, който заби певицата Миленита.

Хубавата Елена, която пък се превърна в ябълката на раздора за двамата мъже, стана майка още миналата година. Тя обаче не иска да се шуми около новия живот.

Коментари
Зареждане...