Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Красавицата Никол Станкулова отряза Гришо, тенесиста я махна от мрежите

Никол Станкулова несъмнено е една най-красивите естествени жени в родния шоубизнес. Синоптичката е харесвана от хиляди българи, следящи Нова Телевизия най-вече след участието си във Вип Брадър.

Един ценител на красотата на Никол, обаче се открояваше пред останалите – самият Григор Димитров.

Макар многократно да е свързван с Николета Лозанова и други плеймейтки, Гришо следваше в мрежата Инстаграм една, единствена българка – Никол Станкулова.

Интересен е фактът, че двамата се запознаха преди първото участие на Григор в турнира „София Оупън“. Той гостува в ефира на Нова Телевизия и си направи няколко снимки с Никол.

Няколко дни по-късно направи впечатление, че Гришо вече следваше Никол в Инстаграм и харесваше публикациите й, пише ХотАрена.

Преди време дори се появи информация, че Гришо е зарязал Мария Шарапова заради връзка с Никол Станкулова. Дълго време и самата Станкулова мълчи по темата и това оставя доста въпросителни.

Налице е и фактът, че след последните слухове за раздяла на Гришо и новата му приятелка – Никол Шерцингер, Григор вече не следва в мрежите българската Никол.

Този факт учуди доста българи, тъй като Гришо продължава да следва други жени и това отхвърля хипотезата за признак на ревност от страна на Шерцингер към жените, които Гришо следи в интернет.

New friend ❤? #newfriend #lovedogs #puppylove

A post shared by Никол Станкулова (@nstankulova) on

Много българи дори подкрепят нашето момиче за по-красиво пред по-възрастната Шерцингер.

През февруари Григор отново идва в България за „София оупън“, а дали ще станем свидетели на папарашки разкрития за тенисиста и красивата водеща, предстои да разберем.

Коментари
Зареждане...