Красива служителка на МВР от Враца е хит в социалната мрежа. За кратко време броят на последователите й достигна 3500, но непрекъснато расте.

СНИМКИ:Красива родна полицайка пръска дисплея и панела на своите последователи в социалната мрежа25-годишната Йоана Петрова е завършила Академията на МВР в София. От близо 3 години младата полицайка работи в „Икономическа полиция“ във Враца. Колегите й твърдят, че е старателен служител и работи с невиждан ентусиазъм. От публикуваните кадри личи, че красавицата обича да пътува в страната и чужбина.


Това обаче изобщо не интересува хилядите й последователи, които попиват снимките й като първокласник буквар. Някои от тях дори ентусиазирано твърдят, че хита на Тита „Антилопа“ е писан по действителен случай и газелата е самата Йоана.

Липсва статистика на колко от своите почитатели красивата врачанка е пръснала дисплея и панела, но реакциите в профила й показват, че броят им не е малък.


За тяхно съжаление Йоана си има сериозен приятел, с когото е почти през цялото време, когато не гони престъпници. Това не пречи през следващите месеци броят на командированите полицаи от страната в „Икономическа полиция“ във Враца рязко да нарасне.