Крисия прекратява договора си със Слави Трифонов. Вижте каква е причината!

Крисия Тодорова прекратява работните си отношения с шоумена Слави Трифонов.

Дългия вече не е продуцент на ангелогласното дете от Разград, което на 1ви навърши 14 години. Неин продуцент засега ще е баща й Марин Тодоров.РАЗРИВ! Слави изкарал над 1 млн. лева на гърба на Крисия! Малкaта певица скъса договора с Дългия заради пари

Повече от ясно е, че причината за раздялата със Слави е финансова, макар тя да не се посочва официално. Като продуцент на детето-звезда, Дългия получавал 50% от хонорарите й.

Ставало дума за наистина сериозни суми, особено преди години, когато малката сладурана имаше по 4-5 ангажимента в седмицата. Смята се, че в касата на Слави са влезли над 1 милион лева от талантливото дете, пише столичен седмичник.

Звездата на Крисия изгря, когато бе едва 9-годишна именно във вечерното шоу. Момиченцето веднага се превърна в негова любимка, а Дългия имаше големи планове за нея. Шоуменът искаше да превърне хлапето в световноизвестна звезда, но уви, семейството й прекрати отношенията си с него.

Крисия няма да участва в грандиозния концерт на „Ку-ку бенд” в Лондон, затова пък за английската столица заедно с музикантите на Слави ще излетят близнаците Хасан и Ибрахим, които заеха второ място на „Детската евровизия” преди 4 години.