Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Крисия скъса договора със Слави! Детето-чудо вече няма да се изявява на сцената!

Крисия вече няма да се изявява в Шоуто на Слави. Бащата на Крисия е скъсал договора й със Слави Трифонов. Родители й решили, че е време малката да заляга над учебниците, за да не се превърне в следващата Сузанита.

Детето-чудо, което  класира България на второ място в детската Евровизия, вече янма да участва нито в шоуто на Дългия, нито по концертите на „Ку-ку Бенд”.

Крисия на сцената на Евровизия

Повече от 4 години Крисия е най-обсъжданото дете в държавата и това започнало сериозно да се отразява на нервите й. В началото момичето и неговото семейство приемали всичко като най-големия късмет в живота си. После обаче славата започнала да им тежи.

Крисия останала без приятелки, постоянно чувала злобни подмятания зад гърба си, тормозела се от бруталните коментари за себе си, които извират в интернет, постепенно започнала да се изнервя, да спи лошо и да се чувства все по-притеснена и нещастна.

На всичкото отгоре заради работата със Слави и „Ку-ку Бенд” не й оставало време за училище. Семейството много държало на високия успех и на трите си дъщери и Крисия с цената на зверски усилия до момента успявала да задържи отличните си оценки.

Тази година обаче тя ще кандидатства в езикова гимназия в родния Разград и е много по-важно да учи за матурата след седми клас, вместо да обикаля телевизионните студиа. Ето защо семейният съвет взел решение да прекрати договора със Слави Трифонов.

Години наред семейството беше заето с телевизионните и сценични ангажименти на гласовитата си наследница.

От 9-годишна тя бе задължена всеки втори петък да пътува от Разград до София, за да участва в „Шоуто на Слави”. Това означава два изгубени дни само в път за нея и майка й.

Отделно са часовете подготовка на нови песни за предаването, както и репетициите за телевизионните изяви. Към тях се добавят концертите на Дългия и допълнителните ангажименти, които Крисия по договор не е имала право да отказва.

В продължение на години тя бе заета с всевъзможни реклами, благотворителни събития, развлекателни програми по молове, стадиони и площади във всички точки на родината.

В крайна сметка баща й взел изключително трудното, но правилно според много психолози решение да свали този товар от плещите на детето си.

Крисия и Г-н Андреев

Вече няколко месеца рубриката на Крисия и г-н Андреев „Запознай се с малките” не присъства в сценариите на Слави. Въпреки това обаче по договор децата е трябвало да са на разположение за други ангажименти, които екипът им подбира.

Родителите на Крисия преценили, че е време дъщеря им да се върне към задълженията си на ученичка и поне за малко да забрави звездния си статус, пише „Уикенд“.

Коментари
Зареждане...