Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Криско и Цвети с тайна сватба! Двойката на меден месец в Дубай! (СНИМКИ)

Хитмейкърът Криско и приятелката му Цветелина Петрова с тайна сватба.

Цвети потвърди публично, че двамата са се оженили чрез социалните мрежи като първо взе фамилията му – Талева, а наскоро показа и венчалната си халка, пише Галерия.

Вече няма и съмнение, че рапърът е сключил брак с красивата Цвети.

Припомняме, че наскоро Цвети пусна снимка в Инстаграм от сватбеното им пътешествие в Дубай, а нейни приятелки не пропуснаха да я поздравят в коментарите.

Месец преди романтичната им екскурзия красавицата смени името си в социалната мрежа и от Цвети Петрова стана Талева.

Публикувахте от Cvetelina Petrova в 19 декември 2017 г.

Не стана ясно обаче къде и кога точно се е състояла сватбата и защо е цялата тази тайнственост. Звездната двойка нито потвърди, нито отрече слуховете.

Неотдавна Криско загатна в интервю, че е готов да стане баща и да си има семейство. Въпреки това, халка на ръката му нямаше, Цвети също не носеше брачния пръстен.

Едва преди няколко дни Галерия забеляза на безимения пръст на Цвети заветното бижу. Красива, голяма халка от бяло и жълто злато блести на ръката на г-жа Талева. Такава има и Криско, но засега умишлено не я носи.

Публикувахте от Cvetelina Petrova в 17 декември 2017 г.

И този път Цвети бе тази, която показно дефилира с венчалния пръстен, давайки на всички да разберат, че с рапъра вече са женени. На снимката ясно се вижда как красавицата позира с халката, маркирайки територията около Криско като заета.

„Да, оженихме се. Крис неведнъж е казвал, че не обича сватби и затова го направихме тайно. Но вече не искам да се крия. Крайно време е фенките му, както и някои други особи да разберат, че Криско и аз сме семейство“, разкрила Цвети пред свои приятелки.

Танцьорката визирала най-вече бившата приятелка на рапъра – плеймейтката Ася Капчикова.

Публикувахте от Cvetelina Petrova в 1 декември 2017 г.

Въпреки че моделката вече си има сериозен приятел, тя все още била влюбена в Криско. И има защо.

Освен заради голямата му слава, рапърът е апетитен за жените и заради тлъстия си джоб, като сам определи себе си за „мръсен милионер“

Коментари
Зареждане...