Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Кристин Илиева: Моят приятел ми вдъхва сила да се боря!

Моделът Кристин Илиева призна, че има приятел, който е с нея още преди жестоката катастрофа на 12 март пред сп. „Love style“.

„Скоро ще направим една година, откакто сме заедно. След инцидента той беше плътно до мен, подкрепя ме през цялото време, вдъхва ми сила и ми дава сила да се боря.

Приятелят ми не е популярен, както предишната ми връзка с рапъра Кристо, но не ми се иска да казвам каквото и да е за него. Не че е тайна, но вече не желая да афиширам личните си отношения. Промених се”, споделя Кристин пред списание LOVE style.

Тя признава, че с певицата Дивна, предизвикала катастрофата, в момента са в добри отношения, въпреки че двете не са толкова близки, както преди.

„Когато се видяхме за първи път, двете се разплакахме, защото аз я обичам. Случват се такива неща, можеше и аз да съм зад волана. Просто това е било писано да стане.

Тя направи невероятен подарък за рождения ми ден на 20 август – подари ми песен, която все едно е писана за нас двете, и е уникална. Не знам дали ще излезе, по-скоро си е нещо наше”, казва още Илиева.

Тя никога не е имала намерение да заведе дело срещу Дивна. Кристин признава още, че борбата й да се възстанови напълно ще продължи още дълго време, защото й предстои сериозна операция на коляното на десния крак в края на септември в Истанбул.

След това ще продължа с по-тежки рехабилитации и би трябвало след това да може да ходи без патерици. Красавицата е претърпяла до този момент над десет операции.

Няколко пъти била на косъм от смъртта. Тежката костnа инфекция, за която я информирали докторите в Турция, също застрашавала живота й.

„Тогава всъщност изпитах панически ужас и се изплаших, че мога и да не оживея. Те веднага започнаха да ми вливат много силни антибиотици.

И сега продължавам да ги пия, защото самата инфекция е излекувана, но за да бъдат сигурни, че по никакъв начин няма да се развие отново, продължавам лечението”, споделя още моделът.

Източник: hotnews.bg

Коментари
Зареждане...