Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Линдарева постигна целта си! Коцето и Линдарева го направиха в Пловдив!

Макар да е семеен, Коцето си остава коцкар до края. 

Докато участваше в „Биг Брадър: Most Wanted”, изпълнителят на хита „Ти си само 8-ми клас” се преструваше на съпруг за пример и отбиваше мераците на манекенката Зорница Линдарева към него.

Но щом камерите угаснали, побързал да я вкара в леглото си, писа сензационно „Уикенд”.

На партито по случай финала на шоуто Коцето награби едрогърдата брюнетка пред очите на жена си, уж позирайки за снимка, но същинският екшън се разиграл седмица по-късно, докладват свидетели.

Откакто хвърли око на певеца в Къщата, Линдарева си поставила за цел да го прелъсти и  вече е постигнала целта си.

Запознати издават, че Зорница не пропускала участията на своя любимец и успяла да го съблазни след една от сценичните му изяви в пловдивска дискотека миналата неделя.

Почерпен с обилно количество алкохол и далеч от погледа на съпругата си Надя, Константин се предал пред сочните форми на Линдарева и вечерта завършила в хотелската му стая, където двамата се отдали на бурни страсти.

Флиртът на бившите съквартиранти не останала тайна за посетителите на заведението, защото те се награбили още там и без свян се натискали пред очите на всички присъстващи.

Коцето се опитва да гради имидж на образцов съпруг, но истината е, че никога не е бил верен на Надя. Редовно й кръшка я с танцьорки, я със случайни почитателки, даже и с колежки от лекия жанр”, коментира пред „Уикенд” запознат с разгуления живот на певеца.

Коментари
Зареждане...