Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Любовен хороскоп за месец ноември

Месец ноември дава последен шанс да си намерите половинка, с която да прекарате дългите и студени зимни вечери.

Ето на кои зодии последният есенен месец ще подари истинска романтика и изпепеляваща любов.

Овен 

За представителите на този зодиакален знак ноември не се очертава проблемен в личен план. Периодът е благоприятен за тези, които искат да укрепят връзката си или да върнат изгубената хармония в нея. Ако искате да промените състоянието на отношенията си или пък да заживеете заедно с партньора си, втората половина на месеца е най-благоприятният период.

Телец

В личен план не ви чака нищо особено. Не ви очакват някакви ярки връзки или неочаквано обновление на чувствата. Точно обратното – през ноември можете да почувствате, че любовните отношения са тежък труд, който отнема много сили и нерви.  Ако сте без партньор и искате да поправите това, сега не е най-подходящото време. Най-добре изчакайте втората половина на месеца, а след това можете да предприемете активни действия.

Близнаци

Последният есенен месец се очертава много благоприятен в личен план за типичните представители на тази зодия. Ако все още нямате партньор до себе си, но желаете да намерите такъв, имате големи шансове това да се случи. Ако пък вече си имате гадже, сега е моментът да укрепите отношенията си и да се наслаждавате един на друг. Можете да си правите романтични вечери или да се разхождате заедно в парка. Именно тези приятни дреболии ще донесат хармония във връзката ви.

Рак

За Раците ноември е хубав период за подобряване на нещата в къщи. Това се отнася както за самото жилище (можете да направите ремонт или малко разместване), така и за личните отношения в семейството. Ноември, особено втората му половина, е много подходящо време, за да заживеете с партньора си под един покрив. В случай че още нямате приятел, но искате да си намерите, този месец едва ли ще ви зарадва с някакви резултати.

Лъв

През първата половина на ноември не трябва да сте активни, затова оставете партньора си да взима необходимите решения за развитието на отношенията ви. Може би няма да ви е лесно, но все пак това не е причина за кавги и конфликти. Всичко може да бъде разрешено по мирен път. В случай че сте необвързана и просто търсите човек, с когото да прекарвате приятно времето си, възползвайте се от съвременните методи: сайтове за запознанства и специални приложения.

Дева

Точно сега сте изключително привлекателна за противоположния пол. Ако искате да направите някаква промяна във външния си вид, по-добре го оставете за втората половина на месеца. В този период пък семейните Деви трябва да предоставят повече свобода на партньора си, за да не съсипят отношенията си с безсмислени караници и да му дадат възможност да прояви инициатива. Не трябва да решавате всичко сама. В случай че все още нямате партньор до себе си, е добре да знаете, че ноември не е най-подходящия месец за започването на нова връзка.

Везни

По принцип Везните са смятани за много привлекателен знак, но през този месец ще бъдат направо неустоими за противоположния пол, така че ако все още търсите човек за романтични отношения, сега е моментът да го намерите. Новата връзка ще бъде бурна, с много караници и сдобрявания и изобщо няма да ви е скучно. Семейните представители на този зодиакален знак трябва да проявят много търпение към половинката си. Всяко едно разногласие може да се реши мирно и тихо, а не да го превръщате в остър конфликт.

Скорпион

Типичните представители на тази зодия обикновено са привлечени от всичко тайнствено и забранено. Точно така могат да се развият нещата и в романтичен план. Не е изключено да се наложи да криете връзката си от всички. Например може да имате отношения с колега, които шефовете ви няма да одобрят, или просто лека забежка, която ще се наложи да криете от законната си половинка. Ако не искате да си навличате подобни неща на главата, най-добре е да избягвате нови запознанства през този месец.

Стрелец

Ако сте сама, но много ви се иска да откриете половинката си, се вгледайте по-внимателно в тези, които винаги са били до вас и са ви подкрепяли в трудни моменти. Често се случва приятелството да прерасне в нещо по-голямо. Ако пък имате постоянен партньор, трябва да общувате повече с него. Говорете си за всякакви битови дреболии, споделяйте мислите си. Най-важното е да създадете топла атмосфера, която съществува между най-добрите приятели.

Козирог

През ноември Козирозите ще се интересуват повече от работата и доходите си и изобщо няма да им е до любов. Не е изключено все пак да започнете нова връзка, но това ще се случи именно на работното ви място. Ако сте семейна и не се интересувате от забежки, е добре след работа веднага да се прибирате вкъщи. Помнете, че там винаги ви чака човекът, който безумно много ви обича!

Водолей

Не чакайте решителни стъпки от партньора си. Само от вас зависи как ще се развие връзката ви. Не се страхувайте да проявявате инициатива. Ако вече си имате постоянен партньор, можете да заминете заедно на почивка или пък просто да се разходите в парка. В случай, че си търсите половинка, има голяма вероятност да я срещнете далеч от дома си. За целта не е нужно да се отправите на пътешествие. Все пак интернет предлага огромни възможности за запознанства.

Риби

В този студен есенен месец Рибите могат да решат, че никой не ги обича. Не си струва да се разстройвате предварително и да си мислите, че партньорът ви ви изневерява. Опитайте се да поговорите и да изясните нещата мирно. Може би подозренията ви са безпочвени. Най-важното е да не затваряте и веднага да споделите притесненията си с любимия. Тези, които все още търсят любовта, трябва да са подготвени, че ноември едва ли ще им донесе бурна връзка.

Източник: jenata.blitz.bg

Коментари
Зареждане...