Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Любовницата на Ники Илиев показа гаджето! Ханджиева гушка баскетболна звезда!

Даяна Ханджиева от „Скъпи наследници“ мачка постелята с млад баскетболист.

Любовницата на режисьора Ники  Илиев не си губи времето, а се е ориентирало към перспективния играч, който живее зад Океана.

Доказателство за това е снимката на двойката, която лично Кристиян Ставрев, известен като Кико, сподели. Под фотоса исполинът разкрива пред американските си авери, че мацката до него всъщност му е гадже.

<3

Публикувахте от KiKo Stavrev в Четвъртък, 26 юли 2018 г.

Бърза справка в гилдията показва, че Кикo неведнъж е придружавал Даяна по светски събития и връзката им изобщо не е тайна. Просто тя не иска да става известна с гаджето си, а с играта си пред камерата.

Така митовете, че Даяна е развела Ники Илиев и Саня Борисова рухват на пух и прах. Както и съмненията за близостта й с друг от сериала – Орлин Павлов.

Гаджето й е с три години по-малък от нея, но това не ги притеснява. Освен по хип-хоп заведения, през лятото двамата често можеха да бъдат засечени и на морето, а връзката им е от около 6 месеца. Самият Кико не е случаен играч, а потомствен спортист.

Майка му Иванка и баща му Спас са баскетболисти. които след това стават треньори. Преди три години Кико печели щатска титла със своя Екър Колидж. Не е ясно как влюбената двойка поддържа искрата от разстояние, но двамата много си подхождали и имали сходни интереси.

Двамата крият къде са се запознали и как е започнала връзката им, предават от България днес.

Коментари
Зареждане...