Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Лора Караджова разкри цялата истина за развода с Валентин: Не мога да бъда с човек, който дори не ме уважава! (+Подробности за развода)

Хип-Хоп изпълнителката Лора Караджова разкри подробностите около раздялата с бащата на детето й Валентин Славов.

Истината е, че отношенията ни от доста дълго време насам не бяха добри. Характерите постоянно не си пасваха, все се разправяхме за нещо. И в един момент просто решихме, че това изобщо не е добре за детето – непрекъснато да расте сред конфликти и кавги.“

Лора Караджова и Валентин Славов

„За наше, и за нейно добро, решихме да се разделим. Разделени определено живеем по-спокойно. Да, вече не сме заедно под един покрив, но пък гледаме редовно да изкарваме повече време тримата заради Алиса. Все пак за едно дете е най-важно да е с майка си и баща си“, споделя певицата пред „Шоу“.

Съмнява се, че с Валентин пак ще се съберат, но пък са запазили приятелски отношения.

Дъщерята на Данчо Караджов споделя, че хората лесно правят деца, но не си дават сметка, че след това трябва да останат заедно. Според нея мъжете сякаш се стряскат и бягат от връзката.

Уважението от негова страна малко липсваше, а мен това ме обиждаше. Всичко друго може и да го има, но като липсва уважение, всичко умира“, категорична е Караджова.

Валентин се справял добре като баща и може всичко да прави, но като цяло – „бяга по тъча и прехвърля почти цялата грижа на майката“. Когато го помоли за помощ обаче, Вальо не й отказвал да удари едно рамо, пише ХотАрена.

Лора Караджова и Валентин Славов

Една от основните причини за приключването на връзката им е, че не са си дали достатъчно време да поживеят заедно и да видят дали ще мелят брашно изобщо заедно.

Забременяването се е случило много бързо, а след това Лора е имала здравословни проблеми – след счупването на крака й.

Лора Караджова заедно с баща си Данчо Караджов и дъщеря си Алиса

Лора споделя, че ще говори открито с Алиса за рисковете в живота. Нейните родители не са разговаряли с нея на тема секс и наркотици и затова тя е стигнала до извода, че трябва да опита от тях, за да знае кое какво е.

Като ученичка е пушила марихуана, но е разбрала, че това променя съзнанието и нагласите й, и е решила да стопира този порок навреме.

Коментари
Зареждане...