Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Лора Караджова в тиха война с Гери-Никол!

Дъщерята на Данчо Караджов се носи на крилете на любовта – има бурна връзка с роден DJ.

Мачото Марсел Рохас е завъртял яко главата на щерката на Данчо Караджов. Лора е луда по него и признава, че тежко прекарва дните без него, докато е в къщата.

Новата половинка на изпълнителката се появи с роза в ръка минути преди тя да напусне шоуто завинаги. Щом го видя, певицата остана без думи и веднага тръгна да го прегръща и целува.

Певицата и Марсел са заедно от няколко месеца. Тя намира утеха в него, след като се раздели с бащата на детето си Валентин Савов, писа „България Днес“.

Много съм влюбена! Щастлива съм, че намерих моята половинка и пожелавам на всеки да си я намери“, призна блондинката.

Първоначално Лора само флиртувала с него, тъй като не искала да се впуска в сериозна връзка. Но Марсел я кара да се чувства по различен начин. Тя бързо хлътва до уши, а той не спира да я изненадва със скъпи подаръци.

От предаването стана ясно, че Караджова хич не харесва Гери-Никол. Макар че Кулагин й викаше „Дъртото Гери-Никол“, това не бе възприето от нея като комплимент.

Изпълнителките все още не могат да заровят томахавките. Когато се засичат по концерти, двете се подминават като малки гари и дори не се поглеждат в очите.

Коментари
Зареждане...