Луди пози за разтърсващ оргазъм!

Ако с половинката ви се опитвате да възродите искрата в леглото  и търсите по-горещи пози, предлагаме ви да изпробвате някоя от следните секс пози.

Те ще покачат градусите в спалнята и със сигурност ще ви помогнат да стигнете до заветното „О“.

Индийска стойка

Жената протяга ръце напред, като използва пода за опора. Мъжът стои зад нея и я е хванал за ханша, а тя е обвила крака около кръста му. Едва ли ще успеете дълго време да се задържите така, но бъдете сигурни, че дори и за няколко минути това секс изживяване ще бъде запомнящо се и разтърсващо.

Позиция Х

Жената ляга по гръб, а мъжът застава пред нея в седнала позиция. Дамата измества таза си настрани и поставя единия си крак върху рамото на партньора. измествайки таза си настрани.

Мъжът застава пред нея в седнала позиция. Единият крак на жената е върху рамото на партньора, а другото около ханша му. Мъжът пък опъва крака напред, поставяйки ги върху тялото на любимата.

В резултат краката на единия са между тези на другия. Тази поза гарантира чувствен и бавен секс, характеризиращ се с дълбоко проникване.

Във висините

Легнете по гръб и вдигнете таза високо нагоре, така че единствено врата и раменете ви да се докосват до леглото. Партньорът ви трябва да застане над вас, но е важно да внимава с интензитета на проникване, за да не причини прекалено напрежение върху горната част от тялото ви.

Тази поза е идеален избор, ако половинката ви има по-малък член. Бъдете сигурни, че с нея пенетрацията ще бъде дълбока и запомняща се.

Паяк

Заставате един срещу друг с разтворени и свити в коленете крака. Жената ляга назад и леко се подпира на лакти, като поставя краката си от двете страни на мъжа.

Тази поза предоставя възможност за наблюдение на голото тяло на половинката, а освен това мъжът има опция детайлно да наблюдава как членът му прониква в любимата му, което несъмнено би му подействало изключително възбуждащо.

Снежен ангел

Жената ляга по гръб, а мъжът върху нея, обръщайки главата си към краката й. Конфогурацията напомня 69, но тази поза не е предвидена за размяна на орални ласки за чувствено проникване. За да се случи това, дамата трябва да повдигне таза си леко нагоре. 

Източник: woman.bg