Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Луиза Григорова: Делих мъжа си с още две жени!

Д-р Вяра Добрева от хитовата лекарска сапунка по Нова телевизия направи страшно признание.

В продължение на цяла една година звездата на „Откраднат живот” Луиза Григорова е делила съпруга си Мартин Макариев с бившата му жена и колежката си Елена Петрова. 

„Видях го и си казах: „E, не! Това е най-перфектният мъж на тази планета. Това е моят мъж! Изобщо какво е правил досега?” Когато влизаш във връзка с обвързан мъж, трябва да си наясно, че нещата не се случват просто ей така.

Той не е на 20, има дете. Ако е някакъв безотговорник, ще дойде при мен, но това показва, че в един момент ще си тръгне и от мен по същия начин. Но тъй като той не е такъв, аз разбрах за какъв интелигентен, отговорен и свестен мъж става въпрос и си казах: да, аз го обичам, просто ще изчакам всичко да си дойде на мястото.

Трябваше да спечеля доверието му, защото бях само на 23 години и не бях известна с изключителна мъдрост. Той си мислеше, че аз само се забавлявам и всичко ще приключи съвсем скоро, но му доказах, че не е така”, признава днес Луиза.

Съдбата я срещнала с Мартин преди 10 години. За първи път се видели на снимките на видео клипа на певеца Миро „Август е септември”. След това се засичали на светски партита, но били само на здравей-здрасти.

Преди 5 г. ги събрал сериалът „Дървото на живота” и между  Луиза и Мартин пламнала силна любовна искра.

Тогава му беше дошло времето. Ако се бяхме събрали при онзи клип, нямаше да сме заедно сега. Просто не бяхме на една вълна. В главата ми не всичко беше наред, бях много объркана, не знаех къде се намирам, много исках да заявя, но не знаех какво точно да заявя. Много исках да съм интересна, много ми беше важно. Рязкото внимание на хората може би ме обърка много сериозно”, признава Луиза. 

Когато се влюбила в Мартин, актрисата тъкмо била приключила бурната си връзка с Явор Бахаров. Макариев обаче бил женен за първата си съпруга, а освен това имал сериозна любовна авантюра с колежката й Елена Петрова.

Аферата на хубавата Елена й коствала брака с гръцкия милионер Аристотелис Фотилас. Богаташът чул, че близо година и половина неговата благоверна го е кичила с рога и поискал развод. Елена пък гордо разтрогнала брака си с Аристотелис.

Саможертвата на актрисата обаче се оказала безсмислена, защото малко след като приключили снимките на психотрилъра „Вила Роза”, където тя неслучайно е в главната роля, приключила и горещата им връзка.

Филмът нямал очаквания успех, Мартин приел много тежко провала и изпаднал в депресия. Макариев обвинил Елена, че е играла лошо и един ден просто скъсал с нея чрез есемес.

„Там бяха много объркани нещата, но аз бях сигурна, че това е моя мъж. Бях готова да изчакам колкото трябва. И аз просто изчаках, около година. Изчаках да приключи всичките си отношения. Ми то отношения да искаш!

Не знам доколко нещата са били на емоционално ниво, защото аз избягвам да го питам. Не искам да знам, защото това са неща, които само могат да ме накарат да се чувствам зле. Никога не обещаваше, че ще бъдем заедно, за да го изчакам.

Казваше: „Не знам!” Аз пък му отговарях, че ще изчакам. Може да не ми се е обадил 2 месеца, страдам по пижама вкъщи, но после да ми звънне и да ми каже, че трябва да отида в 3 през нощта еди къде си и аз просто отивам.

И той, и бившата му жена са ми казвали, че когато аз съм се появила, всичко между тях е било приключило. Вече сме женени, всичко е наред”, споделя актрисата.

Луиза първа предложила брак на Макариев. Още не живеели заедно, когато в 3 часа през нощта тя му казала, че иска да се оженят, а той се съгласил. Двамата нямали търпение да бъдат семейство. Те се врекоха във вечна вярност през юни в морския курорт Лозенец.

Булката взе фамилията на мъжа си и вече се казва Луиза Григорова-Макариев. Шафер бе синът на младоженеца от предишния му брак, пише „Уикенд“.

Коментари
Зареждане...