Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Луна без курс

Известно е, че дела, започнати в неблагоприятно от астрологична гледна точка време, ни се отдават доста по-трудно от онези, които се правят при астрологически благоприятна обстановка.

Луна без курс или Луна на свободен ход, е астрологично понятие, въведено преди около четири десетилетия от американския астролог Ал Морисън (Al H. Morrison).

Това, което се прави на Луна без курс, няма сила и не носи резултат, трудът е ниско ефективен, усилията са безплодни, а обещанията не се спазват.

В периодите на Луна без курс не е благоприятно да се сключват сделки, да се насрочва първа среща, да се прави годеж,да се подписва граждански брак, да се правят планирани операции, да се започва терапия, да се купуват ценни вещи, да се зачева дете, да се започва нов проект, да се прави първа копка и да се започва полагане на основи на сграда, да се открива офис или магазин, да се пуска пилотно медийно предаване или да започва конкурс.

Луна без курс

Луната е без курс, или Луна е в свободен ход, когато направила последния си мажорен аспект в знака в който се намира, до края на знака е “свободна” от основни аспекти с планетите. Може да се намира в това положение от няколко минути до едно денонощие. През този период тя като че ли привлича вниманието ни към своя последен аспект, “държи” ни в преминалата вече ситуация и ни принуждава към действия не съответстващи на текущия момент. В ежедневния си живот много хора по това време са разсеяни, неуверени в себе си. Човек като че ли за кратко време някак си се изключва – потъва в мислите си, предава се на мечти и престава да усеща това, което става около него.

В този период:

1. Следва да се проявява максимална предпазливост;

2. По-добре е да се намирате в безопасна обстановка, да почивате или да се занимавате с рутинна работа, с добре познати дела;

3. Не трябва да вземате отговорни, „съдбоносни“ решения: като правило, те се базират на неверни предпоставки и едва ли ще донесат желаните резултати, ако въобще донесат;

4. По-добре да не се купуват скъпи неща, особено такива, които ще се употребяват дълго време: може да не забележите скрит дефект, който задължително ще откриете, когато изтече гаранционния срок;

5. Трябва особено щателно да съблюдавате правилата за техника на безопасността. Изключва се пушенето в леглото и манипулации със запалителни и взривоопасни вещества – например, преливане на лесно възпламеняващи се течности от пластмасови или стъклени съдове: зарядът на статическото електричество може да провокира искра и да предизвика възпламеняване или взрив на горивното вещество;

6. Ако Ви предстои някакво важно мероприятие, по-добре го запланувайте за времето час и половина преди Луната да встъпи в тази опасна фаза.

Коментари
Зареждане...