Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Луна си хвана 60-годишен спонсор! Правят го по 5 пъти на ден!

Скандалната певица Луна се гаджоса с 60-годишен старец.

„Бягайте крачета при младите момчета“, пее Луна в една от песните си, но тези редове явно не се отнасят за чалга динозавърката.

Малко след излизането й от къщата Луна се запознала с богат свой фен, който минавал 60 години. Само след няколко срещи Луна била очарована от добрината му и дебелината на портфейла му. Не се след дълго чичката попаднала в леглото на звездата.

За негова изненада певицата се оказала същинска хищница в леглото. Човекът бил принуден да задоволява нагона на шуменската перла минимум по пет пъти на ден. Наложило се да се запаси с цяла торба виагра, за да се справи с бясната секс надпревара.

Луна била изключително щастлива с новия мъж до себе си, тъй като освен сексуалните й желания, той покривал и финансовите й нужди. Изпълнителката влезе в последния сезон на Биг Брадър с идеята да рестартира умрялата си кариера, но нещата не се получиха и тя няма никакви участия в обозримото бъдеще.

Странно е, че огнената Луна има афинитет все към старчоци. Последната й връзка беше с вече покойният турчин Мехмед Трапджъ. Говори се, че след смъртта си богаташът завещал на изпълнителката цяло състояние, включително и апартамент в Истанбул.

Истинската възраст на Луна е обвита в мистерия, но е факт, че тя е фенка на възрастни господа а в свое интервю споделя: „Възрастта не е порок!“.

Коментари
Зареждане...