Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Луна успя да вкара в леглото си и Боби Ваклинов! Ето как станала свалката

Луна успя да свали близо 20 години по-младия репортер в „Господари на ефира” Боби Ваклинов, шушукат из коридорите на Нова телевизия.

Източник от медията издаде пред „Таблоид” как е станала заварката – в деня на нейното натирване от „Биг Брадър”.

Докато чалгаджийката ръсела бисери в компанията на Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева след изгонването си 5 дни преди големия финал, пред студиото на Нова телевизия се появил Боби Ваклинов.

Репортерът на „Господари на ефира” държал в ръце статуетката „Златен скункс”, с която да дарува устатата Лухче. Боби търпеливо изчакал триото да се наприказва и при появата на Луна извън студиото, веднага я налазил.

Повяхналата блондинка обаче изненадала младежа, като вместо да се нацупи на „смрадливата” награда, заслужена с агресивното си държане в Къщата, се усмихнала кокетно, приела „наградата” и веднага започнала агресивно да сваля напетия мачо.

Той се беше подготвил с каска за челния сблъсък с чалга звездата, за да иронизира агресивното й поведение в риалити шоуто. Вместо да се ядоса, Луна оправи накривената „консерва” и постави на мястото й.

Накрая излезе, че вместо каска, май ще му трябва презерватив! За да не остане и капчица съмнение относно порно намеренията й към Боби, Луна сръчно му драсна телефонния си номер и го покани да пият кафе на „райбер” в дома й, за да обсъдят това-онова от живота”, подсмихва се двама независими един от друг информатори, очевидци на гаджосването

От кухнята на шоуто, което изобличава гафовете в българската журналистика, издадоха, че певачката, макар и близо четири петилетки по-дърта от левента Ваклинов, се заканила да го вкара в леглото си, за да му покаже някои хватки, които може и да е пропуснал в сексуалното си обучение.

Вътрешнотелевизионната мълва носи, че отраканият репотер от Благоевград наскоро се е разделил с гаджето си и в момента нямал дама до себе си. Затова и в Нова са убедени, че Боби е вече е навестил покоите на Луна.

Коментари
Зареждане...