Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Любов като на кино: Сестрата на Преслава и бащата на Галин с тайна афера!

Стара любов между сестрата на Преслава и бащата на Галин е причината двамата добричлии да не записват общо парче вече толкова години.

Макар двамата да са най-популярните изпълнители в момента и интересът към тяхно общо парче да е огромен, такова едва ли ще се осъществи скоро. А причината е повече от интересна, пише ХотАрена.

Преслава има дует с всички актуални мъже в поп-фолка, с изключение именно на Галин. Макар двамата да се познават от деца и дори да са пели заедно в оркестъра на бащата на Галин, днес е трудно да се говори за техен съвместен проект.

Двамата изпълнители не веднъж са обявявали в своите интервюта, че много харесват проектите си, самата Преслава дори похвали отношението на Галин към конкуренцията му (Фики), за разлика от отношението на Галена към конкурентите, в предаването „Открит микрофон“ през миналата година.

Причината да не запишат общо парче, обаче е тънкият лед, който стои между сестрата на Преслава и бащата на Галин.

Преди години по въпроса имаше множество статии, самият Галин също с половин уста потвърди в предаването  „Папараци“, че е простил на баща си за грешките в миналото.

Но именно коментарите за стара връзка на Ивелина Колева и бащата на Галин са сложният въпрос, който би се отворил отново при техен общ дует.

По въпроса все още самата Ивелина не е говорила публично, дали новините са верни. Галин и Преслава имат единствено featuring, в който Преси взима кратко участие и то само в песента, но не и в клипа.

„На Египет фараона“ пък наскоро отбеляза своя 27-ми рожден ден, именно в Египет, очаква се скоро да пусне и новият си хит.

Галин е изпълнителят с най-много участия в „Пайнер мюзик“ в последните две години и кариерата му в момента върви стремглаво нагоре.

Коментари
Зареждане...