Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Любов като в приказките: Как се запознаха Принц Хари и Меган?

Мистерията разкрита! Ето как как принц Хари срещна Меган Маркъл.

Източникът на E! News разкрива, че преди да се запознае с Меган, Хари е имал затруднения да срещне правилната жена, а не е можел да се възползва от онлайн приложенията за намиране на половинка, като „нормалните хора“.

Той често се е обръщал към Вайълет, която е работила като ПР за Ralph Lauren, за съвети относно любовния си живот. Тогава съдбата се е намесила. Вайълет се досетила, че Маркъл, която по това време станала известна фигура в лондонския хайлайф, би била „перфектното момиче“ за Хари.

Така бъдещите годеници отишли на среща на сляпо през лятото на 2016 година, последвана от още едно романтично рандеву, преди общата им ваканция в Ботсуана.

В телевизионното интервю по случай годежа им, Меган разкри, че не е знаела кой знае какви подробности за Хари, преди срещата им.

„Единственото нещо, което я попитах, когато тя ми каза, че иска да уреди среща между нас беше дали е мил като човек“, каза актрисата.

Хари също призна в интервюто, че е имал ограничена информация за Маркъл.

„Аз никога, никога, никога не бях чувал за нея, докато един приятел не ми каза името й – обяснява той. – Добре, окей, дай ми някаква информация за нея, коя е тя, какво прави?“ За щастие на принца, Меган е изглеждала точно толкова прекрасна, колкото е нужно за бъдеща принцеса.

„Когато влязох в стаята и я видях, тя си седеше там а аз си казах „Окей, ще трябва да дам всичко от себе си“, откровен е Хари.

Превъртаме лентата до ноември 2017, когато Хари предложи на Меган, докато двамата си готвят печено пиле. Вкусно ядене и годежен пръстен, изработен от диаманти, които са били притежание на принцеса Даяна? Мечтана вечер за всяко момиче!

Щастливият край е известен – двойката ще се венчае на 19 май тази година в църквата „Сейнт Джордж“ в Уиндзорския дворец.

Коментари
Зареждане...