Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Любовен хороскоп за 18-24 декември

Любовта не спира да витае в декемврийския въздух и малко по-малко се слива с празничното настроение.

Тази седмица емоциите са доста подсилени, не са изключени и доста изненади.

Овен

Чувствате се прекрасно и това ще продължи още дълго време. Звездите са на ваша страна тази седмица и това е така и в любовта. Страстта ще ви опияни и отнесе в нови висини.

Телец

В любовен аспект всичко е чудесно. Имате много обожатели, но все още не сте сигурни кого харесвате най-много. Не е нужно да започвате сериозни връзки – можете да се забавлявате, докато просто се наслаждавате на приятното време!

Близнаци

Чувствате се малко самотни напоследък и сякаш в любовта нещата са доста сложни точно сега. Положението ще се промени много скоро, просто имайте търпение и ще се почувствате обичани, както никога до сега.

Рак

Интимните ви отношения тази седмица претърпяват лек застой… Ще ви се наложи да положите малко повече усилия, за да вдъхнете отново живот във връзката си, но резултатът със сигурност ще си струва.

Лъв

Вашият любим има нужда от вас точно в момента, не го разочаровайте! Покажете своите най-силни, искренни и дълбоки чувства. В любовта всичко бъде наред, просто бъдете малко по-всеотдайни.

Дева

В сексуален аспект всички е чудесно – дори повече от прекрасно! Допълвате се идеално с партньора си. Не се впрягайте толкова за разногласията по между ви, а се наслаждавайте на хубавите моменти, които прекарвате заедно.

Везни

Любимият ви ще бъде много грижовен и мил към вас. Ще ви подари прекрасен уикенд за двама в края на седмицата. Ще бъдете много щастливи и заредени от любовта, която носите в сърцето си.

Скорпион

Имате романтично настроение и ще зарадвате доста от любимите си хора. Защото, когато вие сте щастливи, всички около вас също са щастливи!

Стрелец

Тази седмица ще се чувствате малко пренебрегнати в отношение на любовта. Възможно е комуникацията с противоположния пол да е трудна и да се проявят известна доза конфликти.

Козирог

Вие сте отново влюбени! Замислете се дали това е страхотно. Звездите ви вещаят много любов и красиви отношения но само ако мислите внимателно и рационално.

Водолей

Пред вас се появява голям въпрос и вие ще трябва да направите първата сериозна крачка в любовните си отношения. Помислете добре как да постъпите и не прибързвайте.

Риби

Периодът не е подходящ за сериозни връзки и дълготрайно обвързване. За обвързаните – поддържайте огъня. В сексуалните ви отношения всичко е наред. Дайте си малко почивка от дългите връзки.

Коментари
Зареждане...