Любовен хороскоп за периода 17-18 февруари

Настроението на всички след 14-ти февруари още е преповдигнато и звездите крият доста изненади и неудобни ситуации за тези, които се поддадат на тях.

Ето и какви изненади крият почивните дни за всяка една зодия. 

Овен

Този уикенд може да се окаже проблемен за любовта. Ако се намирате във връзка ще има неща, които ще премълчите и няма да споделите на половинката си. Това ще е причината за тревожното ви поведение.

Телец

Близнаци

Не прибързвайте с вземането на решения и не отлагайте разговорите с любимия човек. Уикендът обещава да бъде плодотворен в това отношение.

Рак

Някакви служебни недоразумения е възможно да препречат пътя на Раците. Те ще потърсят подкрепата на половинката си, но дали ще я получат? Това може да накара представителите на зодията да се затворят в себе си.

Лъв

Вероятно вие и партньора ви имате неразрешени проблеми или премълчани желания. Вместо да нервничите и да поставяте граници, проявете повече смелост и разговаряйте открито.

Дева

Девите ще се радват на спокоен уикенд. Не е задължително да прекарвате цялото време с любимия човек, ако сте планирали други ангажименти. Бъдете открити и ще получите разбиране.

Везни

За обвързаните Везни взаимоотношенията с любимия човек ще приличат по-скоро на боксов ринг. Ще има борба за власт помежду ви, но нито един от двама ви няма да се откаже от надпреварата.

Скорпион

Има нещо в отношенията със срещуположния пол, което не ви дава мира. Изяснете ситуацията първо в главата си и не предприемайте прибързани действия.

Стрелец

Ако сте обвързани, ще имате усещането, че половинката ви се опитва да използва секса и парите като някакъв вид разменна монета. Ако вие сте тези, които се опитвате да купите нечия любов, помислете отново дали сте прави.

Козирог

Възможно е да имате и страхове относно вашето общо бъдеще и чувствата на половинката към вас. Отложете важните разговори през този уикенд, отдайте се на релакс, но не нарушавайте комуникацията помежду ви.

Водолей

Някои Водолеи навлизат във фаза от живота си, в която искат сериозна връзка. Ако се намирате в неангажираща сексуална връзка, може би ще обсъдите варианта за нещо по-сериозно, като съвместно съжителство.

Риби

Спрете с мечтите и погледнете реално всички проблеми. Ако продължавате да ги неглижирате, връзката ви може да се разпадне. За щастие, ще бъдете в състояние да се справите със ситуацията.