Любовен хороскоп за периода от 21 до 25 май

Овен

През новата седмица родените под знака на зодия Овен ще бъдат печеливши по отношение на любовта. Ще се чувствате в хармония с половинката, комуникацията ще върви без проблем.

Телец

Скорошните връзки имат наистина огромен потенциал да се развият в нещо трайно и красиво. Дългогодишните отношения пък е време да прераснат в нещо повече.

Близнаци

Не насилвайте събитията, защото вероятността да изплашите партньора е огромна. По-подходящо би било да се оставите по течението и да видите какво ви е приготвила съдбата.

Рак

В началото на седмицата ще усещате напрежение, свързано с финансите. Не го показвайте пред половинката, защото притесненията ще са съвсем краткотрайни.

Лъв

Започва период, в който магнетичното ви излъчване ще привлече нови обожатели и ще накара партньора ви да се влюби още по-силно във вас.

Дева

Седмицата е доста предразполагаща за много неща в любовен план, ще усещате увереност и ще взимате решенията със замах, който по принцип ви липсва.

Везни

Социалният живот на Везните предлага през тази седмица много възможности за нови запознанства. Ако се намирате във връзка, най-добре спазвайте дистанция, за да не провокирате ненужна ревност у половинката.

Скорпион

Имате нужда да се почувствате обгрижвани, обичани и ценени. Може би вече не се чувствате достатъчно удовлетворени от връзката си и е време за сериозен разговор.

Стрелец

Характерно за представителите на тази зодия е че винаги казват това, което мислят и чувстват. Ако партньорът ви не иска да чуе това, което имате да му кажете, вероятно ще решите, че не сте един за друг. Не прибързвайте.

Козирог

Партньорът ви може да реши да ви изненада романтично. Затова настройте се за една вълнуваща и любовна седмица.

Водолей

Тези от вас, които работят в общ проект с колега, може да усетят химия помежду си. Въпросът е докъде искате да стигнете.

Риби

През тази седмица в любовта ще се намесят и финансови въпроси, но в положителна насока. Възможно е да мислите за съвместно съжителство с партньора.