Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Любовен седмичен хороскоп за периода 8-14 януари

През втората седмица на новата година любовта в известен смисъл ще бъде повърхностна.

Интензивна връзка между Венера и Плутон във вторник ще ни накара да се чувстваме сякаш губим контрол върху любовния си живот, сякаш той се движи в нежелана посока.

Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Вашите упоритост и амбиции може да ви помогнат да постигнете успехи в работата, но когато става въпрос за любов, нещата ще стоят по друг начин. Като представители на зодия Овен ще искате да се освободите от всяко чувство на контрол върху партньора си. И така ще е по-добре. Контролирайте работата си, а в любовен план заложете на романтиката. Това ще ви спести гнева на половинката.

Телец

Уважаеми Телци, тази седмица може да имате разминавания между вашите морални и духовни виждания и тези на партньора ви. Ако и двамата премълчавате теми, по които не сте на едно мнение, това само ще усложни нещата. Бъдете открити един с друг, но не забравяйте за страстта помежду ви.

Близнаци

Вашата еротична природа ще бъде събудена тази седмица по един изненадващ начин. Не само ще имате повече физическа енергия за любов, но ще имате необходимост да говорите с любимия човек за вашите най-дълбоки желания.

Това ще бъде положителна стъпка, тъй като ще насърчи интимността и в крайна сметка ще ви остави да се почувствате по-свързани. Но бъдете внимателни! Не споделяйте подробности за личния ви и интимен живот на ваши приятели.

Рак

Вашите любовни взаимоотношения имат потенциал да достигнат нови и по-дълбоки измерения тази седмица. Докато вие искате да разговаряте повече с половинката, той или тя може да се нуждае от усамотение. Ако усетите, че това се случва, опитайте да дадете малко пространство на партньора, докато ви даде вибрации, че вече може да се доближите.

Лъв

Романтика може да се появи на работното място за вас, Лъвове. Въпреки че тези емоции са доста примамливи, това може да ви донесе усложнения в дългосрочен план. Помислете внимателно преди да послушате сърцето си. Дали си струва да рискувате?

Дева

Главата ви може да се завърти от любовни трепети. Необвързаните Деви може да срещнат интересна личност, с която да развият любовни взаимоотношения, а защо не и нещо по-сериозно като ангажимент. Не бързайте, дайте си малко време, за да обмислите дали тези взаимоотношения са добри за вас.

Везни

Ако ви трябва любовен съвет, то тази седмица не го търсете от ваши близки. Рискувате напътствията, които ще получите да объркат взаимоотношенията с любимия човек. Не се доверявайте на никого, освен на себе си при взимането на решения.

Скорпион

Тази седмица, когато става дума за любов, всичко, което казвате, може и ще бъде използвано срещу вас. Ето защо е добре да обмисляте повече думите си. Предайте дълбочината на вашите чувства по начин, който няма да унищожи връзката ви, а ще я укрепи. Ако искате да проведете важен разговор, не нарушавайте зоната на комфорт на партньора.

Стрелец

Основната тема, която ще възникне между вас и партньора е тази за парите. Няма да бъдете на едно мнение. Единият от двама ви ще се опита да контролира другия по отношение на финансите. Не забравяйте, че любовта не е контрол. Има разлика между разумно съставяне на бюджета и контрол.

Козирог

Тази седмица ще напомните на партньора си, че когато сте във връзка, вие сте най-дълбоко ангажираният партньор, за какъвто някой може да си мечтае. Любовта ви няма граници, а единственият проблем, който стои зад това е, че ще се чувствате неспокойни. Освен на връзката ви обърнете внимание и на останалото в живота си, като дома, кариерата, здравето.

Водолей

Ако напоследък сте имали усещане за ревност, предателство, недоверие или манипулация, свързани с вашия любовен живот, тази седмица вулканът може да изригне. Задържането на някои от тези емоции може да ви накара да се чувствате зле. Вероятно си мислите, че пренебрегването на емоциите може да спаси връзката ви. За щастие недоразуменията ще се разсеят, но не забравяйте да не премълчавате това, което усещате.

Риби

Любовният живот на рибите през тази седмица ще премине под влиянието на споделянето. Ще се доверите на много близък приятел, на който ще разкриете повече за емоциите, любовните ви преживявания. Ако се намирате във връзка не забравяйте и за романтиката с любимия човек.

Коментари
Зареждане...