Любовен уикенд хороскоп 15 юли

Ако желаете нещо конкретно, не се задоволявайте с нищо приблизително!

Това е най-подходящото мото за тази неделя. Искате ли да постигнете нещо трайно и истинско, сега е точният момент, действайте дръзко и смело.

Овен

Не губете време, защото сега имате възможността да постигнете това, което желаете в любовта.

Телец

Начинът, по който привличате вниманието на противоположния пол, ще се промени през уикенда. Ще имате възможността да хипнотизирате с вашия чар някой специален човек.

Близнаци

Уикендът ще започне по особен начин в любовен план за родените под знака на Близнаци. Това не бива да ви обърква или притеснява, запазете спокойствие.

Рак

Има някаква малка бъркотия в любовния ви живот. Сега е моментът да помислите и да разрешите всички нерешени въпроси.

Лъв

За Лъвовете предстои дълъг период на напредък и положителни събития в романтичната сфера, започващ още от събота.

Дева

Ако ви предстоят важни разговори с партньора, те могат да се окажат причина за възникване на конфликти. В случай че се съмнявате в коректността на любимия човек, действайте открито с въпроси.

Везни

Обвързаните Везни ще останат приятно изненадани. В събота любимият човек може да реши да изследвате нови хоризонти заедно.

Скорпион

Тези от вас, които се намират във връзка, ще бъдат зарадвани от партньора си с новина, свързана с финансови приходи. Моментът е подходящ да обсъдите общо съжителство, дете или брак.

Стрелец

Ще се чувствате на седмото небе от любов. За тези от вас, които се намират в неангажираща връзка, взаимоотношенията може да се превърнат в нещо повече от секс.

Козирог

Ако имате любим човек до себе си, дайте си повече време заедно. Връзката ви има нужда от освежаване.

Водолей

Без значение дали сте обвързани или не, животът ви ще бъде изпълнен с романтика. Ще бъдете ангажирани със социални събития.

Риби

Ще почувствате и силно желание да се насладите на удобствата и уюта в дома. Не забравяйте и за малките романтични жестове към партньора.