Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Любовен уикенд хороскоп за 3 и 4 февруари

Този уикенд бъдете готови да се разгорещите!

Ето какво ще се случи в любовните отношения на зодиите този уикенд.

ЛЮБОВЕН уикенд хороскоп за 3-4 февруари

Овен

Определено ще има огън от емоции около вас. Отделете си достатъчно време, което да прекарате в леглото с любимия човек и се отдайте на страстта.

Телец

Уикендът ще бъдете много натоварени със семейни задължения, но ще успеете и да се зарадвате на еротична изненада от партньора ви.

Близнаци

Почивните дни ще прекарате на усамотено място с новия ви обожател, който наистина ще се постарае да се представи във възможно най-добрата си светлина.

Рак

Ще се влюбите отново. Пеперуди ще пърхат в корема ви и ще изпитвате силни емоции, които отдавна не сте изпитвали.

Лъв

Ще си спомните с носталгия за бившата любов и старите ви отношения. Има и такива дни, в които трябва да си дадем време и да помислим за миналото и какво ни очаква напред.

Дева

Партньорът ви ще иска да от вас да проведете някои по-сериозни разговори и да вземете важни решения, но вие няма да сте в настроение за това.

Везни

Подгответе се за бурни преживявания е леглото и за страстни емоции. Ще се насладите на прекрасен уикенд с много любов и романтика.

Скорпион

Бъдете смели и си направете план за почивните дни. Помислете как искате да изненадате любимия си, за да се насладите максимално на времето си заедно.

Стрелец

Връзката ви върви прекрасно и в любовните отношения всичко е повече от наред. Бъдете откровени и искрени, за да запазите този баланс.

Козирог

Имате нужда от почивка и време, което да отделите на партньора си. Възможно е той да има нужда от вас, така че помислете как да го зарадвате.

Водолей

Започвате любовен маратон, който определено ще продължи повече от един уикенд. Не забравяйте и да си почивате достатъчно, за да ви стигнат силите!

Риби

Чувствате се прекрасно в любовен аспект. Отношенията ви са точно такива, каквито вие искате да бъдат в точния период. Насладете се на момента.

Коментари
Зареждане...