Любовен уикенд хороскоп за периода от 21 до 22 юли

Уикендът ще бъде доста вълнуващ и ще обещава безброй приключения на всички представители от зодиака.

Ето какво очаква всяка зодия в любовен план този уикенд.Любовен уикенд хороскоп за 21-22 юли

Овен

Очакват ви вълнуващи дни. Любимият човек може да ви изненада приятно. От друга страна, ако получите покана от някой, който е привлякъл вниманието ви, не отказвайте. Но внимавайте.

Телец

Любовта е във въздуха. Ако се намирате в сериозна връзка, вие и половинката ви може да решите, че ви е време за бебе.

Близнаци

Това може да не са най-добрите дни за романтика. Тези от вас, които са обвързани, ще имат много въпроси по отношение на любимия човек. Чувствате се така, сякаш той или тя крият нещо от вас.

Рак

Няма да ви бъде леко в сектора на любовта. Вие и половинката ви ще бъдете изправени пред проблем, чието решаване ще се окаже по-трудно от очакваното.

Лъв

Някои от вас само с един замах ще направят драстични промени в любовта. Може да сложите край на стара връзка и да поставите началото на нова.

Дева

Този уикенд крещи „спонтанност“, така че не си запушвайте ушите. Подгответе почвата за ново начало в любовния ви живот.

Везни

Ако искате да се изпълнят желанията ви, стойте зад тях. Не оказвайте натиск върху любимия човек, а запазете добрия тон. Той ще прояви разбиране.

Скорпион

През този уикенд звездите ще отворят нови врати пред вас, когато става въпрос за любовта. Благодарение на Юпитер ще имате много нови забавления.

Стрелец

Забавлявайте се, но не правете нищо рисковано, с което можете да застрашите отношенията си. Не ви е до романтика през този уикенд, имате нужда от социални контакти.

Козирог

Светъл лъч навлиза в сектора на вашите взаимоотношения. Бъдете готови за горещ секс и романтични срещи.

Водолей

Ще сте настроени любовно, а звездите ви съветват да се възползвате от това желание и да обърнете повече внимание на любимия човек.

Риби

Време е да обърнете нова страница във вашата връзка. Звездите са разположени благоприятно и ако обмисляте някаква промяна, сега е моментът да я направите.