Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Любовен уикенд хороскоп за периода от 30 март до 1 април

Научете какво ви очаква в любовен план този уикенд според зодията ви.

Любовен уикенд хороскоп за 31 март – 1 април

Овен

Вие сте сред тези, които със сигурност ще дишат дълбоко от романтиката, която пролетта разпръсква във въздуха. През този уикенд ще трябва да се фокусирате преди всичко върху себе си, но това няма да е за сметка на любовта, спокойно.

Телец

Ако успеете да овладеете егоистични изяви ще съумеете достатъчно бързо и навреме да възстановите хармонията. Нужно е да разберете, че кардиналните действия не обслужват личното ви щастие и по-скоро могат да ви навредят, особено ако не сте сигурни в чувствата си.

Близнаци

Този уикенд обещава да ви върне емоциите от началото на връзката ви. Ако не сте планирали да е романтичен, непременно потърсете някое хубаво местенце, а пък и какво по-хубаво от спонтанна двудневна почивка.

Рак

Ако скоро сте започнали нови взаимоотношения, може да се почувствате така, сякаш има нещо много различно в тази романтика. Споделените емоции с него е възможно да ви се сторят неочаквани.

Лъв

Ще останете изключително изненадани, когато откриете, че далеч повече се вълнувате от вътрешния свят на хората, с които ви свързват взаимни симпатии. Определено съществуват немалко шансове да срещнете някой, с когото ще почувствате духовна близост.

Дева

Април ви предоставя възможности за постигането на хармония между нежна грижа, чувственост и приятелство – трите стълба, които определено гарантират щастие в любовта. Не се отпускайте обаче, а помислете какво трябва да промените, за да си гарантирате щастието и за напред.

 

Везни

Възможно е да възникнат неразбирателства, които да бъдат породени от финансови въпроси или други проблеми, свързани с връзката ви. Не влизайте в задълбочени разговори, защото ще кажете неща, които не мислите.

Скорпион

Уикендът е подходящ за обсъждането на важни въпроси. Дори и най-неприятната тема на разговор ще бъде по-гладко обсъдена, защото няма да е необходимо да контролирате вашите чувства.

Стрелец

Ако в любовния ви живот съществуват ситуации и грешки, за които съжалявате, сега е най-подходящият момент да ги поправите. Може би няма да постигнете пълното щастие, но резултатът определено ще е положителен.

Козирог

Климатът в любовния ви живот през този уикенд ще бъде типично пролетен – непостоянен, с непредвидими промени и вариации от ясно слънце до буря с гръмотевици. С лекота ще преминавате от състояние на абсолютен покой и блаженство към бясно препускане през събитията.

Водолей

Не си заравяйте главата в пясъка за съществуващите проблеми във връзката. Благодарение на решаването им тя ще стане по-устойчива и хармонична.

Риби

Променете гледната си точка. На обвързаните това ще помогне да намерят път към примирие и постигане на топлина и близост за дълъг период от време. На необвързаните – да различат по-добре подходящите за тях кандидати и любовни сюжети.

Коментари
Зареждане...