Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Любовницата на Тачо с нова интрига! Ще развежда Коцето! (СНИМКИ)

Зорница Линдарева явно все ще си пада по женени мъже  След като стана известна като любовницата на Тачо – мъжът на Жени Калканджиева и дори това беляза първото й участие в риалитито, то сега брюнетката се е насочила към Коцето.

Това не остана незабелязано от съквартирантите. Людмила Захажаева и Светлана Василева веднага ги заподозряха. Двете започнаха да коментират как двамата се пускат погледи и определено се привличат.

По-късно към тях се присъедини и Зорница. Без да чакат блондинките я подхванаха:

„От два дни не спира да те търси“, заяви й Василев, говорейки за Коцето.

„Виж какво, недей разваля семейството. Ти явно го харесваш, личи си много, но…“, реши да не замълчи и Захажаева.

След това последва само кикотене от страна на Зорница, която реши да се прави на ощипана. По-късно обаче тя заяви на Светлана „Този човек си пада по мен. Боже какъв майтап. Погледите ни се засичат, виждам го как ме следва с поглед просто“, смело каза Линдарева, докато бе насаме с приятелката си.

Палав флирт последва и на следващата сутрин между двамата. Докато брюнетката оставяше чаршафите си за пране, певецът я помоли за помощ. Той искаше да намери препарат за почистване, за да мине през банята с мопа.

„Трябва ми нещо да пръска“, заяви той.

„Не говори такива неща, че много ми е слаб ангела“, отвърна светкавично Линдарева и придружи Коцето по негова молба към банята, решена да му каже, че усеща искрите помежду им.

„Тези дни се отдръпнах малко, ама не пей, не ми помагаш. Става ми готино и не мога да говоря“, заяви тя, но без да отваря повече темата.

Припомняме, че Линдарева стана известна като любовницата на Стефан Манов – Тачо, който е половинката на красавицата Жени Калканджиева. В един от предишните сезони на „ВИП Брадър“ тримата бяха събрани в една Къща, а скандалите бяха ежедневие.

Още с прекрачването на прага на шоуто тогава Тачо избухна, заливайки я с ругатни и обиди. Участието й се запомни и с огромното количество алкохол, което моделката поглъщаше.

Сега тя влезе със заявката да покаже една различна Зорница, която е оставила алкохола и предишното си „аз“ в миналото. Явно обаче това не е съвсем така. Певецът Константин също има семейство.

След бурната си връзка с пилето на фолка – Райна, изпълнителят на „Ти си само 8-ми клас“ се залюби с очарователната блондинка Надя, от която в момента има две деца.

По късно след мисия Линдарева си позволи да гали, прегърне и дори целуне Коцето. Той обаче побегна като попарен, а след това отиде да се оплаква на Динко от случилото се.

„Аз съм женен мъж. Не може така децата и жената ми да гледат такова нещо по телевизията. Разбирам я, че ме харесва, но не може така. Хубаво момиче е, но имам семейство. Обръщам й внимание тука, но просто съжителстваме, нищо повече“, заяви певецът.

Динко веднага влезе в ритъм и каза: „Абе, тя така е свикнала, като си хареса някого и да му се мята, без значение дали е женен.

Коментари
Зареждане...