Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Любовта е невъзможна между тях! Трите двойки зодии, които нямат шанс да бъдат щастливи заедно!

Има двойки, които просто не си пасват и няма как да останат заедно или дори да сформират успешен съюз помежду си. Това се дължи не само на личностни качества, но и на характерните темпераменти, които зодията дава.

При тях не е задължително любовта да бъде обречена на провал, но все пак е много трудно и трябва много работа и компромиси, за да се случат нещата.

Вижте кои са най-несъвместимите двойки:

Рак и Везни

На пръв поглед те си приличат ужасно много и са идеалната двойка. Но истината е, че Ракът обича излизанията и светския живот, а Везните са домошари, които предпочитат спокойствието. В един момент тази малка разлика се оказва голям подводен камък.

Лъв и Дева

Лъвът иска да усеща подкрепата на партньора си, особено в новите си начинания, а Девата обича да критикува и да подлага всичко на съмнение. За нея някои неща са обречени на провал преди да започнат – нещо, което лъвската природа никога няма да приеме.

Скорпион и Стрелец

Скорпионът е сложна, много емоционална и страстна личност. Стрелецът пък е изключително спокоен, не обича да показва чувствата си и това може да породи огромна пречка и сблъсък, когато дойдат по-важни и трудни моменти във връзката.

Коментари
Зареждане...