Люси Иларионов отсвири Ани Хоанг на рождения й ден!

Вчера певицата Ани Хоанг отпразнува  27-ия си рожден ден с куп подаръци и нова татуировка, но без присъствието на любимия до себе си.

Режисьорът Людмил Иларионов – Люси, който е буквално обсебен от инцидента със стрелбата по колата му преди месеци и прекара рождения ден на приятелката си, давайки интервюта за бездействието на органите на МВР по случая, вместо да го посвети на любимата си.

От кумува срама той съобщи, че е подготвил куп вълнуващи изненади за нея, но не навлезе в подробности.

https://www.instagram.com/p/BluviqRBVAk/?hl=bg&taken-by=anihoang

Единствено разкри пред www.planeta.tv, че серията започва с автентичен тайландски масаж. Изпълнителката се запалила по релаксиращата процедура по време на снимките на последните й клипове в Тайланд.

Самия Люси обаче не е в настроение да празнува, защото продължава да негодува от бавното разследване на стрелбата срещу автомобила му. Вчера той дори нахлу на редовния месечен брифинг на МВР и поиска лично обяснение от министъра на вътрешните работи за стрелбата, съобщи Канал 3.

https://www.instagram.com/p/BlGOR8Lh9Di/?hl=bg&taken-by=anihoang

Случката се разигра през май на пътя Велико Търново – София. Докато шифирал Люси Иларионов, до него била и приятелката му Ани Хоанг, бил засечен от друг автомобил, другият шофьор първо ги замерил с бутилки, след което извадил газов пистолет и стрелял.

„Министър Радев, стреляли ли са по вас? На мен се случи преди три месеца. Знае се кой е човекът, заснехме го на пътя, случи се във Велико Търново. Три пъти ходя до там, плащам си пътните, губя си времето.

Аз съм режисьор и ако един клип не е хубав, вината е на режисьора… Аз съм човекът, който преди месец поиска вашата оставка, защото за мен вие сте виновен“, заяви Иларионов, без да задава конкретен въпрос, но с ясния намек, че според него министърът не се справя със задълженията си.

Самият Валентин Радев не бе запознат със случая, заради което отношение по темата взе главният секретар на МВР Младен Маринов.

https://www.instagram.com/p/BlDvbYqBmES/?hl=bg&taken-by=anihoang

„По случая има образувано досъдебно производство. Установено е лицето, което е управлявало автомобила, назначени са множество експертизи, в негово дом е открито газово оръжие.

Но тъй като на място не са установени свидетели, освен вас, г-н Иларионов, са назначени още експертизи, които да дадат информация за вида на оръжието. Взети са натривки на ръцете на водача, за да се докаже дали наистина е произведен изстрел“, коментира Маринов.

Цялата ситуация обаче видимо изнерви министъра и той помоли режисьора да не занимава всички със себе си.

„Съжалявам, че са ви разходили толкова пъти до Търново. Аз ще ви приема, обещавам. Не Ви знам името, но няма ли да спрете все пак, на никого не сме обърнали толкова внимание, колкото на вас“, обясни Радев.

Източник: hotnews.bg