Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Люси оказва пълна промяна на Ани Хоанг. Вижте какво облече в новия си клип !

Ани Хоанг наистина харесва хип-хоп и R’n’B музиката и по всичко личи, че иска да развива проектите си в тези насоки, поне на този етап.

Доказателство към тази теза е мейкинг видеото по-долу, показващо как гримират певицата непосредствено преди снимки на новия й музикален клип, който любимият й Люси Иларионов режисира. На закачалки са показани дрехите, които Ани предстои да облече, за да влезе в действие.

После кадрите разкриват кратка част от сцена към сюжета – Хоанг се е качила нависоко, а под нея танцува опитен балет, а движенията на всички членове изглеждат безупречно синхронизирани.

Люси направи Ани Хоанг КИФЛА! Вижте какви маркови дрехи, козметика и МЪЖЕ ползва певицата за новия й КЛИП (Видео)
Kliukini узна, че въпросното сурово видео отразява процеса около клипирането на нова песен на Ани, носеща заглавието „И взривявам“. В лентата пайнерката ще бъде облечена в дрехи, част от модната линия, която пуска – „Marihuani Hoang”.

Наименованието й звучи в типично неин стил. Парчето е с R’n’B звучене и в него влиза  N.A.S.O., който се включва и в написването на текста на песента, заедно с Люси Иларионов и група СкандаУ.

Страхотната танцова хореография и изпълнението й са дело на популярния балет VS Dance.

Коментари
Зареждане...