Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Люси разкри пикантни подробности за стрелбата по джипа му

Режисьорът и дългогодишен приятел на фолк певицата Ани Хоанг –  Люси Иларионов разкри подробности за инцидента на 13 май, когато шофьора Атанас Мандчиев открил огън по колата на Люси във Великотърновско .

Иларионов дори не знаел името на стрелеца, който за малко да предизвика страшна трагедия на пътя.

„Нещата, които се пишат, са истина – вече започна разследване по случая. Дори не знам името на човека, който ни нападна. Пътувахме към София. По пътя се случват всякакви неща. Мъжът извади пистолет и гръмна. Ние сме живи и здрави, няма щети по колата“, каза Иларионов пред „Телеграф“.

Във въпросния ден е пътувал с приятелката си Ани Хоанг.

„Веднага се обадихме на 112. Давахме показания около 3 или 4 часа, след това ни казаха, че можем да си тръгнем, закъсняхме ужасно много за ангажиментите си в София. Полицаите дойдоха веднага и съобщиха, че са го намерили.

Разбрах, че момчето е 91-и набор, в районното беше сам, макар навсякъде да пишат, че е бил придружен от родителите си. Разбрах също, че има регистрирано оръжие на негово име. Изненада ме фактът, че учи право“, добавя режисьорът.

По думите му, чиста случайност е, че не е имало жертви. Около 14.10 ч. на 13 май джипът на Люси и Ани бил изпреварен до разклона за село Балван от „Форд Фокус“.

След изпреварването, докато се прибирал обратно в лентата, водачът на автомобила внезапно метнал празна бирена бутилка по стъклото на Иларионов. Освен това, по неговите думи, шофьорът дръзко и демонстративно отправил заплаха и стрелял по колата.

27-годишният Атанас Мандичев е задържан за 24 часа, срещу него образувано досъдебно производство за хулиганство. Причините за случилото се изясняват.

Коментари
Зареждане...